Η Endeavor επεκτείνει το δίκτυο της στην Ελλάδα

Η Endeavor επεκτείνει το δίκτυο της στην Ελλάδα

Τρεις ακόμα ελληνικές εταιρείες στο διεθνές δίκτυο του οργανισμού.

Η Endeavor επεκτείνει το δίκτυό της στην Ελλάδα με την προσθήκη επιπλέον εταιρειών. Πρόκειται για τις Brainbox, Farmers Republic και TDG (ThinkDigital Group).

Η επιλογή έγινε στο 55ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή κορυφαίων panelists, όπως ο πρόεδρος της Endeavor Global, Edgar Bronfman Jr και η Vuslat Dogan Sabanci, Πρόεδρος, Hürriyet.

To ΔΣ της Endeavor Greece εκπροσώπησαν οι Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ιδρύτρια και αντιπρόεδρος της Endeavor Greece και Managing Partner, Zeus + Δione, Θοδωρής Μ. Κυριακού, Group CEO, Antenna Group και Κωστάντζα Σμπώκου Κωνσταντακοπούλου, Αρχιτέκτων, Τ.Ε.ΜΕΣ. Α.Ε.

Η BrainΒox, που εκπροσωπήθηκε από τον ιδρυτή και CEO, Γιώργο Βουλγαρούδη και τον Business Development Director, Δημήτρη Δημητριάδη, προσφέρει μια ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη λύση μίσθωσης ποδηλάτων με το brand name EasyBike, συμβάλλοντας στη μείωση του κυκλοφοριακού και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε μεγάλες πόλεις. Ιδρύθηκε το 2008 και έχει ήδη εγκαταστήσει σε συνεργασία με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και μεγάλες εταιρείες, 75 αυτοματοποιημένους σταθμούς μίσθωσης με 1500 ποδήλατα στο σύνολο στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πολωνία.

Ο ιδρυτής και CEO της BrainΒox, Γιώργος Βουλγαρούδης.
Ο ιδρυτής και CEO της BrainΒox, Γιώργος Βουλγαρούδης.
Ο ιδρυτής και CEO της BrainΒox, Γιώργος Βουλγαρούδης.

Η Farmers Republic, που εκπροσωπήθηκε από τον ιδρυτή και CEO, Δημήτρη Κουτσολιούτσο, έχει δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο βιολογικής αγοράς παραγωγών με στεγασμένα σημεία πώλησης και e-shop. Προσφέρει στους παραγωγούς μια νέα επιλογή διάθεσης των προϊόντων τους σε άμεση επαφή με τους καταναλωτές και με καλύτερες προϋποθέσεις ανάπτυξης και εξασφαλίζει στους καταναλωτές άριστης ποιότητας, πιστοποιημένα βιολογικά και ολοκληρωμένης διαχείρισης παραδοσιακά προϊόντα (νωπά και τυποποιημένα). Αποτελεί την εξέλιξη του www.gineagrotis.gr που ιδρύθηκε το 2012 και αποτέλεσε την πρώτη online πλατφόρμα σύνδεσης των παραγωγών βιολογικών προϊόντων με τους καταναλωτές.

O ιδρυτής και CEO της Farmers Republic, Δημήτρης Κουτσολιούτσος.
O ιδρυτής και CEO της Farmers Republic, Δημήτρης Κουτσολιούτσος.
O ιδρυτής και CEO της Farmers Republic, Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

To TDG, που εκπροσωπήθηκε από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο Οδυσσέα Ντότσικα, αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες Ψηφιακής Διαφήμισης και Marketing στην Κεντρική, Ν.Α. Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή με γραφεία στην Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ουγγαρία. Μέσω των τριών εταιρειών του, ThinkDigital, ForestView και TailWind, το TDG υποστηρίζει διαφημιζομένους, διαφημιστικές εταιρείες και εκδότες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η ψηφιακή διαφήμιση μέσα από αυτοματοποιημένες, data driven τεχνολογικές και δημιουργικές λύσεις. Το TDG ιδρύθηκε το 2006, και συνεργάζεται με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες, όπως η Microsoft (MSN, Outlook), το Facebook, η Appnexus, το Skype, η Samsung, το Shazam και η Sizmek καθώς και με δεκάδες τοπικούς «πρωταθλητές». To TDG απασχολεί περισσότερους από 110 επαγγελματίες στο χώρο του Digital Marketing στα κατά τόπους γραφεία του.

O ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της TDG,  Οδυσσέας Ντότσικας.
O ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της TDG, Οδυσσέας Ντότσικας.
O ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της TDG, Οδυσσέας Ντότσικας.

Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 42 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 23 επιχειρήσεις από 12 χώρες. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 990 από 629 εταιρείες σε 21 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από mentors και advisors της Endeavor, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 400,000 θέσεις εργασίας διεθνώς και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $6,5 δισ. το 2013.

Από την Ελλάδα στο δίκτυο έχουν ενταχθεί ήδη οι εταιρείες Daily Secret, Hellas Direct, Obrela Security Industries, Out There Media, Papadimitriou, Fereikos-Helix, HotelBrain, Insurance Market και ERGON.