Ενοχλημένος ο Τσίπρας: «Πού το πάει ο Πανούσης;»

Ενοχλημένος ο Τσίπρας: «Πού το πάει ο Πανούσης;»
AppleMark

Παρασκευόπουλος, Τόσκας και Καλογήρου στον Άρειο Πάγο για τον Πανούση.

Ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την υπόθεση Πανούση, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο πρωθυπουργός μιλώντας με συνεργάτες του αναρωτιόταν «Που το πάει ο Πανούσης». Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ακόμα ότι «εγώ δεν είχα καταλάβει ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον Πανούση. Εγώ σε όλες τις φάσεις της υπουργίας του τον κάλυψα και μάλιστα ήρθα και σε αντιπαράθεση με στελέχη που διαφωνούσε ο κ. Πανούσης και κάλυψα τις ιδέες και τις πρακτικές του».

Στο μεταξύ την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη επισκέφθηκαν μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου και το υπουργό προστασίας του πολίτη Νίκο Τόσκα.

Οι κύριοι Παρασκευόπουλος, Καλογήρου και Τόσκας επισκέφθηκαν την κ. Κουτζαμάνη με δική τους πρωτοβουλία, προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση Πανούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες προτίθενται να ζητήσουν ενημέρωση για την υπόθεση καθώς το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζεται ιδιαιτέρως «ενοχλημένο» με τον τρόπο που έχει γίνει η διαχείριση εγγράφων απόρρητου υλικού, δηλαδή η κατάθεση συνομιλιών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες και κρατουμένους.

Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την διαχείριση των απόρρητων εγγράφων. Μια κίνηση που στρέφεται ασφαλώς κατά του Γ. Πανούση.