«Αν ενωθούμε ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ θα κυβερνάμε 50 χρόνια»

«Αν ενωθούμε ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ θα κυβερνάμε 50 χρόνια»

Τι δηλώνει ο Π. Μπαλτάκος για τη Χρυσή Αυγή, την επανένωση της Δεξιάς, την Αριστερά και την πολύκροτη παραίτηση του μετά το βίντεο Κασιδιάρη.

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος μίλησε στην εφημερίδα Real News αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος και αναφέρει ως ημερομηνία – ορόσημο τις ευρωεκλογές.

«Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημαίνει τον δικό μου αποκλεισμό από μία τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, επαναλαμβάνοντας ότι «ένστολοι και εκκλησία είναι πυλώνες του έθνους», θεωρεί λάθος ενδεχόμενη κεντρώα στροφή της ΝΔ. «Το πρόβλημα δεν είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα να μετατραπεί σε κεντρώο, δηλαδή η ΝΔ να γίνει νέο ΚΟΔΗΣΟ. Πρέπει να επανενωθεί η Δεξιά. Η ισχύς εν τη ενώσει».

Κάνει λόγο λοιπόν για επανένωση της Δεξιάς, συγκεντρώνοντας τα νούμερα του 2012.

Όπως λέει ωστόσο σε συνέντευξή του στη Real News, τον προσέγγισε κόμμα της Δεξιάς το οποίο του ζήτησε να κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής κι εκείνος αρνήθηκε.

«Είμαι Ν.Δ.», αναφέρει και αποκαλύπτει ότι πολλοί του τηλεφώνησαν. «Και υπουργοί και βουλευτές. Δεν θα αναφέρω ονόματα. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης το είπε και δημόσια». Όπως είπε του τηλεφώνησαν και ένστολοι λέγοντας του «είμαστε μαζί σου, μπες μπροστά», παρακινώντας τον να κάνει κόμμα.

«Πρέπει να επανενωθεί η Δεξιά», επαναλαμβάνει και αναφέρει πως η ΝΔ , η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ φτάνουν το 46%. «Αν ενωθούμε θα κυβερνάμε για 50 χρόνια, Αλλιώς θα κυβερνά η Αριστερά».

Στην ερώτηση αν επιμένει στη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή ακόμα και τώρα που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση απαντά: «Όχι με αυτούς. Θέλω τους 500.000 ψηφοφόρους της Χ.Α. που δεν είναι ναζί».

«Έπαιξα ένα επικίνδυνο, αλλά αναγκαίο για την παράταξη και τη χώρα ρόλο και πλήρωσα το κόστος» αναφέρει προσθέτοντας ότι έμαθε πολλά μυστικά τους. Ένα από αυτά είναι ότι «οι χρυσαυγίτες είναι παγανιστές και ειδωλολάτρες».

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr