Enterprise Greece: Συνέδριο Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών

Enterprise Greece: Συνέδριο Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών
Διαδικτυακό webinar 25 και 26 Ιουνίου. Νέοι νέους τρόποι παροχής ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής υποστήριξης στις εξαγωγικές επιχειρήσεις. Πρωτοποριακά εργαλεία μάρκετινγκ και καινοτόμες υπηρεσίες και εναλλακτικές διαχείρισης, στη σκιά της κρίσης.

Η  Enterprise Greece διοργανώνει, αύριο και μεθαύριο, την 87η συνάντηση εργασίας του Working Group of Information Professionals (WGIP) των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών.

Στη φετινή συνάντηση έχουν επιβεβαιώσει την διαδικτυακή συμμετοχή τους εκπρόσωποι 23 οργανισμών.

Σε αυτό το απαιτητικό περιβάλλον, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η Enterprise Greece επέλεξε να συμπεριλάβει στην θεματολογία της φετινής συνάντησης την ανάδειξη πρωτοποριακών εργαλείων μάρκετινγκ και επικοινωνίας, σύγχρονες προσεγγίσεις «country branding», καινοτόμες εξαγωγικές υπηρεσίες, αλλά και τρόπους διαχείρισης της επόμενης μέρας της πανδημίας COVID-19.

Στο πρόγραμμα της συνάντησης έχουν επίσης ενσωματωθεί όπως κάθε χρόνο, οι επιμέρους προσπάθειες και πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την υποστήριξη των ΜμΕ κατά τη διαδικασία αποτελεσματικής πρόσβασης τους στις διεθνείς αγορές.

Η Enterprise Greece αφουγκραζόμενη την αγωνία των συναδέλφων των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών να εφεύρουν νέους τρόπους προώθησης και να παράσχουν ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξης στις εγχώριες εξαγωγικές τους επιχειρήσεων, αποφάσισε για πρώτη φορά, να διοργανώσει ένα bootcamp τη δεύτερη μέρα της συνάντησης που θα δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να κατανοήσουν θέματα όπως επικοινωνία, μάρκετινγκ κλπ.

Λόγω των περιορισμών της πανδημίας COVID-19 η Enterprise Greece αποφάσισε να μετατρέψει τη συνάντηση σε διαδικτυακό webinar που θα πραγματοποιηθεί στις 25 και ‪26 Ιουνίου 2020.

Σημειώνεται ότι το Working Group of Information Professionals (WGIP) των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών ξεκίνησε το 1973 και έχει ως στόχο την ανταλλαγή ιδεών και βέλτιστων πρακτικών μεταξύ των ευρωπαϊκών TPOs στον τομέα της επεξεργασίας και της διάδοσης πληροφοριών.