Εντός έδρας ήττα του Βενιζέλου από τον Λεβέντη

Εντός έδρας ήττα του Βενιζέλου από τον Λεβέντη

Η Ένωση Κεντρώων συγκέντρωσε στην Α Θεσσαλονίκης 3.000 ψήφους παραπάνω από το ΠΑΣΟΚ.

Στην παραδοσιακή εκλογική του έδρα, στη Α’ Θεσσαλονίκης έχασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τον Βασίλη Λεβέντη, που συγκέντρωσε περίπου 3.000 ψήφους παραπάνω από το ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε 4,09% στην παραδοσιακή περιφέρεια του κ. Βενιζέλου, ενώ η Ένωση Κεντρώων συγκέντρωσε ποσοστό 5,12%.

Η νίκη του κόμματος του κ. Λεβέντη αποτέλεσε μια από τις εκπλήξεις των εκλογών παρόλο που δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε στο news247.gr

«Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό για το περίπου 2%. Και ιδίως την Μακεδονία για το 3%, αλλά και τη Θεσσαλονίκη για το περίπου 6% που μάς έδωσε. Αυτό αποδεικνύει ότι η Ένωση Κεντρώων είναι πρωτοπόρος στην επιστροφή του κέντρου στη βουλή.

Να ληφθεί υπόψιν ότι δεν με κάλεσαν σε κανένα κανάλι προεκλογικά, ούτε το Mega, ούτε ο ANT1, ούτε το STAR, ούτε ο ALPHA, ούτε κανείς. Κανένα κανάλι. Ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης του Ποταμιού είχε προβολή όλη μέρα σε όλα τα κανάλια. Κάτι που υποδηλώνει ότι είναι το πιόνι του Μπόμπολα και για τον λόγο αυτόν, τον λανσάρουν διαρκώς.

Στον αντίποδα, ο Βασίλης Λεβέντης που έλεγε αλήθειες, τον έκοβαν όλα τα παραπαγαλάκια των ΜΜΕ από παντού.
Η Ένωση Κεντρώων φοβάται ότι η νίκη ΣΥΡΙΖΑ εγκυμονεί κινδύνους για τη χώρα, ενώ η παρουσία κομμάτων όπως “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” και οι “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” στη βουλή, χαμηλώνουν την αξία της πολιτικής ζωής της χώρας.

Τώρα ξεκινάει ο αγώνας της Ένωσης Κεντρώων εναντίον της σαπίλας.

Το σημερινό αποτέλεσμα είναι συνώνυμο της ήττας των καναλιών που με είχαν κόψει».