Επέκταση συνεργασίας INTRACOM Defense Electronics με Diehl Defence

Η IDE υπέγραψε σύμβαση - πλαίσιο πενταετούς διάρκειας και ύψους 10 εκατ. ευρώ με την Diehl Defence.

Την επέκταση της συνεργασίας της με τη γερμανική εταιρεία Diehl Defence ανακοίνωσε η IDE (INTRACOM Defense Electronics).

Συγκεκριμένα η IDE υπέγραψε σύμβαση – πλαίσιο πενταετούς διάρκειας και ύψους 10 εκατ. ευρώ με την Diehl Defence. Η σύμβαση αφορά τη σειριακή παραγωγή κρίσιμων ηλεκτρονικών πυραυλικών τμημάτων που αναπτύχθηκαν από την IDE και δοκιμάστηκαν με απόλυτη επιτυχία κατά την διάρκεια εκτενών δοκιμών στη φάση πιστοποίησης του επίγειου συστήματος αεράμυνας IRIS-T SLM (Surface Launched Medium range).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η IDE επιλέχθηκε από την Diehl Defence, μία από τις κορυφαίες αμυντικές εταιρείες παγκοσμίως, μετά από διεθνή διαγωνισμό για την πιο κατάλληλη διαθέσιμη τεχνολογία. Η επιλογή αυτή καθιερώνει την IDE ως αξιόπιστο συνεργάτη της Diehl Defence και επιβεβαιώνει την εξαιρετική συνεργασία των δύο εταιρειών τα τελευταία είκοσι χρόνια.

«Η νέα αυτή επιτυχία επιβεβαιώνει όχι μόνο την ανταγωνιστικότητα της IDE, αλλά και το προηγμένο τεχνολογικό επίπεδο της εταιρείας μας σε τεχνολογίες αιχμής, που αναγνωρίζονται στην πράξη από τους διεθνείς πελάτες μας», δήλωσε ο κ. Γιώργος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE.