Επέκταση στον Ινδικό Ωκεανό για τα Goody’s Burger House

Επέκταση στον Ινδικό Ωκεανό για τα Goody’s Burger House

Νέα διεθνής συμφωνία του Ομίλου Vivartia με τη Sodifram για λειτουργία του πρώτου καταστήματος το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia υπέγραψε πρόσφατα στρατηγική συμφωνία με τον γαλλικό Όμιλο Sodifram, για την ανάπτυξη του δικτύου Goody’s Burger House στα υπεράκτια διαμερίσματα της Γαλλικής Δημοκρατίας (Μαγιότ & Ρεουνιόν) στον Ινδικό Ωκεανό, καθώς και στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κομορών.

Στόχος της Sodifram είναι να λειτουργήσει το πρώτο εστιατόριο Goody’s Burger House το πρώτο τρίμηνο του 2015 και έτσι να ξεκινήσει η ανάπτυξη της Goody’s σε μια «παρθένα» αγορά 2 τουλάχιστον εκατ. καταναλωτών.

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia, συνεπής στο πλάνο εξωστρέφειας, υλοποιεί τον στρατηγικό του σχεδιασμό για ανάπτυξη των σημάτων του σε Αυστραλία, Λευκορωσία, Αλβανία, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, ΠΓΔΜ και Ουγγαρία. Παράλληλα, μέχρι τα μέσα του 2015, αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους καταστήματα Goody’s και Flocafé σε Αλβανία, Αυστραλία, Βουλγαρία, Δημοκρατία του Κοσόβου, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Λιβύη και Αίγυπτο.