ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ: Αποκτήστε ένα νέο και ασφαλές σπίτι από την άνεση του καναπέ σας

Ανακαινίστε το σπίτι σας online με ασφάλεια, εύκολα, οικονομικά και ποιοτικά, με την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ.

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ η διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας είναι πιο εύκολη και ασφαλής από ποτέ. Με ένα νέο σύστημα βασισμένο στον προγραμματισμό και τη μεθοδολογία της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, συνδυασμένο με την online εφαρμογή διαχείρισης έργου, η οποία εδώ και χρόνια προσφέρει με επιτυχία απομακρυσμένο έλεγχο των εργοταξίων της, δίνει τη λύση σε μία περίοδο όπου οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις δεν είναι εφικτές.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσιάζει πέντε απλά και ασφαλή βήματα για τη δημιουργία του σπιτιού των ονείρων σας:

1.Επικοινωνία τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και ενημέρωση από τους έμπειρους συνεργάτες της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

Επικοινωνήστε με την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email για να παρέχετε πληροφορίες για την ακίνητο και το μέγεθος της ανακαίνισης που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Το έμπειρο προσωπικό της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ θα συμπληρώσει μαζί σας ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο μέσα από το οποίο θα μπορέσουν να μελετήσουν και να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας.

2.Αυτοψία στον χώρο από τους μηχανικούς της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ χωρίς τη φυσική σας παρουσία

Μηχανικός της εταιρείας ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, θα διεξάγει αυτοψία στον χώρο σας χωρίς τη δική σας παρουσία. Εκεί θα αποτυπώσει αναλυτικά τον χώρο στη σημερινή του κατάσταση και θα καταγράψει όλες τις τεχνικές εργασίες που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν για να παραλάβετε μια νέα, ασφαλή κατοικία. Στη συνέχεια, εντός 7 ημερών, σας στέλνεται ηλεκτρονικά η οικονομοτεχνική μελέτη της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ με ανάλυση όλων των προτεινόμενων εργασιών για το έργο σας.

3.Αρχιτεκτονική Σχεδίαση & Μελέτη από τους αρχιτέκτονες της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ απομακρυσμένα μέσω online επικοινωνίας

Έμπειροι αρχιτέκτονες της εταιρείας ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ αναλαμβάνουν τη σχεδίαση της νέας σας κατοικίας, την οποία στη συνέχεια επικοινωνούν μαζί σας μέσω online ραντεβού. Με τη βοήθεια των βιντεοκλήσεων αλλά και των ηλεκτρονικών μηνυμάτων γίνεται η ανταλλαγή των πληροφοριών, μέχρι να καταλήξετε στην ιδανική λύση για τον χώρο σας.

4.Επιλογή υλικών ηλεκτρονικά και παράδοση δειγμάτων στον χώρο σας

Μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, οι αρχιτέκτονες της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν μία πολύ μεγάλη γκάμα υλικών, από εταιρείες καταξιωμένες στον χώρο τους που θα ικανοποιήσουν τις αισθητικές σας απαιτήσεις. Η ανταλλαγή πληροφοριών γίνεται ηλεκτρονικά με την αποστολή φωτογραφιών και προδιαγραφών. Φυσικά δείγματα των υλικών αποστέλλονται στον χώρο σας ώστε να έχετε πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα των επιλογών σας.

5.Παρακολούθηση έργου σε κάθε στάδιο της υλοποίησης μέσω της ήδη καθιερωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ 

Με την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης, έχετε τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης του έργου μέσα από την εφαρμογή με την οποία η εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ διαχειρίζεται τα έργα με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία  χρόνια. Ένας μοναδικός αριθμός PIN σάς παραδίδεται κατά την έναρξη του έργου και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο, ένα καθημερινά ανανεούμενο ημερολόγιο έργου. Επιπλέον μέσα από την εφαρμογή η οποία διαθέτει ειδικό χώρο για φωτογραφίες, βίντεο και σημειώσεις, ο υπεύθυνος μηχανικός του έργου, σας δίνει ζωντανή εικόνα της εξέλιξης των εργασιών χωρίς εσείς να χρειαστεί να στερηθείτε την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας εύκολα, οικονομικά και ποιοτικά είναι πιο προσιτή και πιο ασφαλής από ποτέ.