Επισημοποιήθηκε ο «γάμος» μεταξύ της ελληνικής Apifon με την Google

Επισημοποιήθηκε ο «γάμος» μεταξύ της ελληνικής Apifon με την Google

Η startup, που μέσω της καινοτομίας καθιέρωσε το mobile messaging στην ελληνική αγορά, επισημοποιεί τη συνεργασία της με την Google.

Ένα ακόμη βήμα στην επιτυχημένη διεθνή της πορεία κάνει η ελληνική Apifon. Η startup, που μέσω της καινοτομίας καθιέρωσε το mobile messaging στην ελληνική αγορά, επισημοποιεί τη συνεργασία της με την Google.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε να συζητείται ήδη από το περασμένο φθινόπωρο, σύμφωνα με Το Βήμα, η προετοιμασία της ξεκίνησε στο τέλος του 2017 και σήμερα πια έχει ολοκληρωθεί η διασύνδεση των συστημάτων των δύο εταιρειών, ώστε να είναι εφικτή η αποστολή των πρώτων RCS business messaging εκστρατειών.

Χάρη στη νέα τεχνολογία RCS (Rich Communication Services), τα SMS οδεύουν προς το χρονοντούλαπο της ψηφιακής ιστορίας! Οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν, με πλουσιότερο και πραγματικά διαδραστικό περιεχόμενο, με τους πελάτες τους, μέσα από την οικεία μεν εφαρμογή μηνυμάτων, αλλά με τρόπο που θα μοιάζει περισσότερο με τα δημοφιλέστερα apps συνομιλίας, όπως Facebook Messenger και WhatsApp.