Επίσκεψη Γεωργιάδη στα εμπορικά κέντρα- «Όλα κυλούν ομαλά»

Επίσκεψη Γεωργιάδη στα εμπορικά κέντρα- «Όλα κυλούν ομαλά»
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλάει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά την άφιξή του στο επιχειρηματικό δείπνο που διοργανώνει ο ΣΘΕΒ, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Λάρισα. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στις επικείμενες εξελίξεις στον τομέα των επενδύσεων, καθώς και τις προοπτικές περιφερειακής ανάπτυξης η οποία θα αποτελέσει στο εγγύς μέλλον βασική προϋπόθεση για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την πρόοδο του τόπου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Πήγα σε μερικά από τα μεγάλα Εμπορικά Κέντρα που ανοίξαμε σήμερα. Θέλω να συγχαρώ για την τήρηση των μέτρων και τους πελάτες και τις επιχειρήσεις», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Επίσκεψη σε εμπορικά κέντρα έκανε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός: «Πήγα σε μερικά από τα μεγάλα Εμπορικά Κέντρα που ανοίξαμε σήμερα. Θέλω να συγχαρώ για την τήρηση των μέτρων και τους πελάτες και τις επιχειρήσεις. Παρά την βροχή η κίνηση στα μαγαζιά είχε ξεκινήσει αλλά όλα κυλούν ομαλά. Αν κάνουμε όλοι μας το εμβόλιο όλα θα πάνε καλά».