Επίσκεψη της Πρέσβειρας του Ισραήλ στην Intracom

H κ. Ιρίτ Μπεν - Άμπα είχε την ευκαιρία να μάθει για τις δραστηριότητες του Oμίλου.

Η Α.Ε. κα. Ιρίτ Μπεν – Άμπα, Πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα, πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom και είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Κωνσταντίνο Κόκκαλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Intracom Holdings.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η Πρέσβης κα.  Μπεν – Άμπα είχε την ευκαιρία να μάθει για τις δραστηριότητες του ομίλου Intracom στις λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικής (Intrasoft International), σε έργα υποδομών υψηλής τεχνολογίας, ενέργειας, περιβάλλοντος και real estate (Intrakat), και παραγωγής αμυντικών ηλεκτρονικών συστημάτων (IDE), καθώς και για τη σημασία στην αξιοποίηση πρωτοποριακής τεχνολογίας και διεθνούς δραστηριότητας που υιοθετεί η Intracom ως μοντέλο ανάπτυξης της για σχεδόν 40 χρόνια.

Παράλληλα, ο κ. Κόκκαλης συζήτησε με την Πρέσβη Μπεν – Άμπα το ενδεχόμενο συνεργασίας του ομίλου Intracom με Ισραηλινές εταιρείες και συμμετοχής σε πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην καινοτομία, στο πλαίσιο ενός αναπτυσσόμενου δικτύου συνεργασιών στην τεχνολογία και άλλους επιχειρηματικούς κλάδους μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ.