Επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία: Η υποδοχή της Εμινέ Ερντογάν στην Μπέτυ Μπαζιάνα

Επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία: Η υποδοχή της Εμινέ Ερντογάν στην Μπέτυ Μπαζιάνα
(Ξένη Δημοσίευση) Η σύζυγος του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, Εμινέ Ερντογάν (Δ) υποδέχεται τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μπέττυ Μπαζιάνα (Α) κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, στην προεδρική κατοικία στην Άγκυρα. Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Τουρκία και είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που αύριο θα επισκεφθεί επισήμως τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, ενώ νωρίτερα θα ξεναγηθεί στην Αγία Σοφία. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/STR

H σύζυγος του Ταγίπ Ερντογάν ξενάγησε την Μπέττυ Μπαζιάνα στην προεδρική κατοικία.

Το δικό τους τετ α τετ είχαν η Μπέτυ Μπαζιάνα και η Εμινέ Ερντογάν την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ταγίπ Ερντογάν είχαν τις δικές τους συνομιλίες.

Οι δυο γυναίκες διατηρούν μια ιδιαίτερη φιλική σχέση με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα να αποτυπώνουν τα χαμόγελα και των δυο.

Η σύζυγος του Τούρκου προέδρου προσέφερε στην Μπέττυ Μπαζιάνα τσάι, ενώ στις συνομιλίες τους το παρών έδωσε και μια μεταφράστρια.

Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα είχε συναντήσει την Εμινέ Ερντογάν τον περασμένο Δεκέμβριο στην Αθήνα κατά την επίσημη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην χώρα μας.