Επιστολή Ερντογάν στην Σακελλαροπούλου για την 25η Μαρτίου

Επιστολή Ερντογάν στην Σακελλαροπούλου για την 25η Μαρτίου
epa08711932 A handout photo made available by the Turkish President Press Office shows Turkish President Recep Tayyip Erdogan addresses members of the parliament during the opening ceremony of the 4th legislative year of the 27th Term of Grand National Assembly of Turkey (TBMM) in Ankara, Turkey, 01 October 2020. EPA/TURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE HANDOUT HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν απέστειλε επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εθνική μας επέτειο.

«Εκφράζω τις καλύτερες ευχές μου για την ευημερία και την ευτυχία της Εξοχότητάς σας και του Ελληνικού λαού και εύχομαι οι σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών μας να αναπτυχθούν σε κάθε τομέα μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας», έγραφε χαρακτηριστικά η επιστολή του Τούρκου προέδρου.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Τούρκος Πρόεδρος μας στέλνει μήνυμα για την 25η Μαρτίου.  Το έκανε φέτος, μ’ αφορμή τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, απευθυνόμενος πρωτίστως στην ΠτΔ και… δευτερευόντως στον ελληνικό λαό.

Μίλησε και για διάλογο… αν και οι Τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Με υπερπτήσεις, παραβιάσεις και… παράτυπες navtex.