Επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ με έναν μουσικό ρόλο ο Χιου Τζάκμαν

Επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ με έναν μουσικό ρόλο ο Χιου Τζάκμαν
Photo:

H φωνή του διάσημου ηθοποιού αναμένεται να κλέψει εκ νέου την παράσταση!

Ο Χιου Τζάκμαν θα επιστρέψει στο Μπρόντγουεϊ για την αναβίωση του μιούζικαλ «The Music Man» του Μέρεντιθ Ουίλσον.

Θα είναι ο πρώτος ρόλος του Αυστραλού ηθοποιού σε μιούζικαλ μετά από μία δεκαετία. Η τελευταία φορά που ανέβηκε στη θεατρική σκηνή για να ερμηνεύσει ρόλο στο συγκεκριμένο θεατρικό είδος ήταν στο «The Boy From Oz». Για την ερμηνεία του κέρδισε βραβείο Tony Καλύτερου Ηθοποιού.

Ο Τζάκμαν στο «The Music Man» θα υποδυθεί τον κομπιναδόρο, Χάρολντ Χιλ, έναν ρόλο που έγινε γνωστός στη μεγάλη οθόνη και στο θέατρο από τον αείμνηστο Ρόμπερτ Πρέστον. Η παράσταση ακολουθεί το τελευταίο σχέδιο του Χιλ, ως αρχηγού της φιλαρμονικής («76 Trombones»).

H Scot Rudin Productions θα αναλάβει την παραγωγή της θεατρικής παράστασης.

Στο Twitter, ο Χιου Τζάκμαν δημοσίευσε ότι το μιούζικαλ «The Music Man» θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ στις 22 Οκτωβρίου του 2020.

Την παράσταση θα σκηνοθετήσει ο Τζέρι Ζακς με χορογράφο τον Ουόρεν Καρλάιλ.

Στους πρόσφατους κινηματογραφικούς ρόλοι του Τζάκμαν περιλαμβάνεται η μεγάλη επιτυχία «The Greatest Showman», καθώς και η βιογραφική ταινία «The Front Runner».

Ο πολυτάλαντος Αυστραλός διασκεδαστής αυτό το διάστημα ετοιμάζεται για την παγκόσμια περιοδεία του με τίτλο «The Man.The Music. The Show» στην οποία ερμηνεύει τραγούδια από τις ταινίες «The Greatest Showman», «Les Miserables» και από μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ.