Επιστροφή πινακίδων κυκλοφορίας από τον Δήμο Αθηναίων ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Επιστροφή πινακίδων κυκλοφορίας από τον Δήμο Αθηναίων ενόψει Δεκαπενταύγουστου
Πολίτες που αδυνατούν η δεν θέλουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων περιμένουν στην ουρά για να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, Αθήνα Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης, καθώς και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.

Επιστροφή των πινακίδων που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας ενόψει του Δεκαπενταύγουστου, ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, αύριο Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9.00 το πρωί έως τις 3:00 το απόγευμα.

Ωστόσο, δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.