Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της Zeus + Dione

Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της Zeus + Dione
Ζημιές έχει υποστεί η είσοδος κτηρίου στην Οδό Τάκη 6 στου Ψυρρή από εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια νωρίς το πρωί , Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018. Στο κτήριο έχει έδρα η επιχείρηση Zeus & Dione της Μαρέβας Γκραμπόφσκι συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα γκαζάκια μαζί με εύφλεκτο υλικό είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο του κτιρίου.

Eπίθεση με γκαζάκια και στόχο τα γραφεία της εταιρείας Zeus + Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, σημειώθηκε χθες το βράδυ, περί τις 20.30, σε κτίριο επί της οδού Τάκη 6 στου Ψυρρή. Τα γκαζάκια μαζί με εύφλεκτο υλικό είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο του κτιρίου. Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ., ενώ υπολείμματα του μηχανισμού μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Την εταιρεία Zeus + Dione ίδρυσε η κ. Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, η οποία το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσε την αποχώρησή της. Τον Φεβρουάριο του 2018 είχε πραγματοποιηθεί επίσης εμπρηστική επίθεση στο σημείο.

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν, απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus + Dione», τονίζεται σε ανακοίνωση του Μαξίμου, στην οποία επισημαίνεται ακόμη: «Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα τον δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο κράτος δικαίου».