Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό

Μνημόνιο ή δημοκρατία, είναι το δίλημμα για την Κουμουνδούρου.

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο Α. Σαμαράς «προτρέπει τους υπουργούς του να τηρήσουν απαρέγκλιτα το μνημόνιο, πετώντας χιλιάδες εργαζόμενους στον δρόμο και βγάζοντας στο σφυρί τα σπίτια τους και την ίδια στιγμή με επιστολή του στους δανειστές δεσμεύεται για ακόμα περισσότερες ανθρωποθυσίες και τη λήψη νέων ακόμα πιο δυσβάστακτων μέτρων».

Όπως επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο μνημονιακός κατήφορος δεν έχει τέλος για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του, όπου για την υλοποίηση της καταστροφικής αυτής πολιτικής καταπατούνται δικαιώματα, υποβαθμίζονται θεσμοί και εν τέλει συρρικνώνεται η δημοκρατία.

Τήρηση του προγράμματος ζήτησε ο Α.Σαμαράς

Επαναφέροντας τη θέση του ότι «το δίλημμα που προκύπτει είναι Μνημόνιο ή δημοκρατία», ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας μέσα από τον αδιάκοπο αγώνα της θα αποκαταστήσει τη Δημοκρατία, απαλλάσσοντας τη χώρα από την ανάλγητη κυβέρνηση, διαμορφώνοντας μια νέα κοινωνική πλειοψηφία η οποία με την κυβέρνηση της αριστεράς θα βάλει τέλος στον κατήφορο και θα επαναφέρει την ελπίδα και την προοπτική.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Φωτογραφία: Αλέξανδρος Μπελτές