Επίθεση Times σε Καμμένο: Ο λογαριασμός του Λονδίνου οδηγεί την Ελλάδα σε κρίση

Επίθεση Times σε Καμμένο: Ο λογαριασμός του Λονδίνου οδηγεί την Ελλάδα σε κρίση

Το βρετανικό μέσο σχολιάζει την παραμονή του υπουργού Άμυνας στο Λονδίνο, το «φουσκωμένο» λογαριασμό του ξενοδοχείου και την αντίδραση της αντιπολίτευσης.

«Ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Λονδίνου βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου που απειλεί να καταρρίψει την ελληνική κυβέρνηση, αφού ο υπουργός Άμυνας της χώρας κατέβαλε ένα τεράστιο ποσό κατά τη διάρκεια επίσκεψής του τον περασμένο μήνα», αναφέρουν οι Times σε άρθρο τους, σχολιάζοντας την υπόθεση του Πάνου Καμμένου.

Το δημοσίευμα με τίτλο «Ο λογαριασμός στο ξενοδοχείο Mandarin του Λονδίνου οδηγεί την Ελλάδα σε κρίση» υποστηρίζει ότι ο υπουργός Άμυνας παρέμεινε στο ξενοδοχείο τουKnightsbridge, όπου τα δωμάτια κοστίζουν συνήθως περίπου 600 λίρες τη βραδιά, ενώ το συνολικό «κουστούμι»  έφτασε τις 2,642 λίρες για την περίοδο 13 με 15 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, το βρετανικό μέσο τονίζει πως η αντιπολίτευση κάλεσε τον Πάνο Καμμένο να παραιτηθεί, προσθέτοντας ότι τα αντίγραφα δείχνουν πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πλήρωσε με μετρητά, αλλά ανέφερε ως διεύθυνση το υπουργείο Άμυνας.

Τέλος, το άρθρο φιλοξενεί δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ως «επικό ψεύτη», καθώς και του Σταύρου Θεοδωράκη που ζήτησε από τον υπουργό Άμυνας να παραιτηθεί.