Επίθεση του Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου «Μυτιληναίος» (Βίντεο)

Επίθεση του Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου «Μυτιληναίος» (Βίντεο)

Μέλη της αναρχικής ομάδας επιχείρησαν με βαριοπούλες να σπάσουν πόρτες και παράθυρα στην είσοδο του κτιρίου.

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» πραγματοποίησαν επίθεση τα ξημερώματα στα γραφεία ομίλου επιχειρήσεων, στην οδό Πατρόκλου, στο Μαρούσι.

Ο «Ρουβίκωνας» στη συνέχεια ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο με την επίθεση μελών του, ενώ έκανε και σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο βίντεο φαίνονται τέσσερα άτομα που επιχειρούν με τη χρήση βαριοπούλας να σπάσουν τις τζαμαρίες στην είσοδο του κτιρίου. Ωστόσο, δεν τα καταφέρνουν και στη συνέχεια αποχωρούν.

ΝΔ: Ανικανότητα και αδιαφορία των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ

Η κατάσταση στη δημόσια ασφάλεια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με αφορμή την έφοδο του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Μυτιληναίος, και καλεί την κυβέρνηση να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

«Η Νέα Δημοκρατία το επισημαίνει από καιρό, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί της κυβέρνησης: Με δική της αποκλειστική ευθύνη η κατάσταση στη δημόσια ασφάλεια έχει ξεφύγει πια από κάθε έλεγχο. Οι πολίτες νιώθουν ανασφαλείς ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.  Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι η εγκληματικότητα δεν έχει δεξιό ή αριστερό πρόσημο. Η βία είναι μία, είτε υπογράφεται από Ρουβίκωνες, είτε από εγκληματικές συμμορίες που έχουν αποθρασυνθεί από την ανοχή των κυβερνώντων και δεν διστάζουν να αφαιρούν ακόμη και ζωές. Φτάνει πια. Για όσο χρόνο απομένει μέχρι τις εκλογές αφήστε έστω την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Γιατί αυτό που την εμποδίζει είναι η ανικανότητα και η αδιαφορία των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η ΝΔ.