Επιτυχής η ελληνική συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση «Fine Food Australia»

Επιτυχής η ελληνική συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση «Fine Food Australia»

Δώδεκα ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, με προϊόντα της ελληνικής γης, συμμετείχαν υπό την αιγίδα του ΟΠΕ στην ετήσια έκθεση.

Ολοκληρώθηκε η ελληνική εκθεσιακή συμμετοχή που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου-ΟΠΕ στη Διεθνή Έκθεση «Fine Food Australia» στο Σίδνεϊ  της Αυστραλίας. Υπό την «ομπρέλα» του ΟΠΕ στάθηκαν δώδεκα ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, με προϊόντα της ελληνικής γης.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών δήλωσαν ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση των εμπορικών επισκεπτών του ελληνικού περιπτέρου, τόσο για τον αριθμό όσο και για την ποιότητα των επαφών. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την απόφαση του Οργανισμού να εντάξει στο πρόγραμμά του τη συγκεκριμένη έκθεση και να οργανώσει για ακόμα μια φορά την εκθεσιακή συμμετοχή της Ελλάδος, σε μια αγορά που αποτελεί κύριο διαμετακομιστικό κέντρο τόσο για την Ωκεανία όσο και για τις όμορες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας (Κίνα, Ιαπωνία κλπ).

Ο πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΕ Αλκιβιάδης Καλαμπόκης έκανε διερευνητικές συζητήσεις για την σύναψη συνεργασίας με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ για την πραγματοποίηση εβδομάδων προωθητικών ενεργειών ελληνικών προϊόντων ενώ επισκέφθηκε μεγάλη εισαγωγική εταιρεία κρασιών, ελληνικών συμφερόντων, με έδρα το Σίδνεϊ και διερεύνησαν τη δυνατότητα τοποθέτησης περισσότερων ελληνικών ετικετών στα νέας γενιάς ποιοτικά ελληνικά εστιατόρια.

Διαβάστε ακόμη: ΙΟΒΕ: Αρνητική εικόνα για την ελληνική πετρελαϊκή αγορά