«Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα» από το Envolve

«Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα» από το Envolve

Προορισμός ελληνικές πόλεις στις οποίες υπάρχει ενεργό και αναπτυσσόμενο οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας. 

Ένα πενθήμερο ταξίδι με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα», με προορισμό ελληνικές πόλεις στις οποίες υπάρχει ενεργό και αναπτυσσόμενο οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας, διοργανώνει το ελληνικό τμήμα του Envolve, (www.EnvolveGlobal.org), του νέου οργανισμού υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra (www.libra.com).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την κατάθεση των αιτήσεων για το Envolve Award Greece 2018 να έχει ήδη ξεκινήσει, το Envolve αναζητά άτομα που έχουν νέες επιχειρηματικές ιδέες ή ενδιαφέρονται να εξελίξουν την επιχείρησή τους. Αυτές οι επιχειρήσεις ενδέχεται είτε να πληρούν τις προϋποθέσεις για κάποιο βραβείο είτε να μπορούν να επωφεληθούν από την παροχή επιχειρηματικής εκπαίδευσης και πόρων.

Η ελληνική ομάδα του Envolve στοχεύει να ενδυναμώσει τις επαφές της με τις τοπικές κοινότητες, τις πρωτοβουλίες, τους οργανισμούς, καθώς και τους εκπροσώπους της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας σε περιοχές εκτός της Αθήνας, όπου το ταλέντο και οι καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες «ανθούν».

Η σειρά εκδηλώσεων «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα» περιλαμβάνει ένα εντατικό πρόγραμμα επισκέψεων σε πόλεις ανά την Ελλάδα. Ξεκινώντας την Τρίτη, 24 Απριλίου, το Envolve θα επισκεφθεί τον Βόλο, τη Λάρισα και τα Τρίκαλα.

Την Τετάρτη, 25 Απριλίου, το ταξίδι θα συνεχιστεί με συναντήσεις στην Κοζάνη, τη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα επισκεφθεί τις Σέρρες, την Καβάλα και την Ξάνθη, την Πέμπτη, 26 Απριλίου.

Επόμενοι προορισμοί τα Ιωάννινα και η Πάτρα, την Παρασκευή 27 Απριλίου, ενώ το ταξίδι θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 28 Απριλίου με επισκέψεις στην Καλαμάτα και την Τρίπολη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Ο Αλέξανδρος Νούσιας, Διευθυντής του Envolve Entrepreneurship στην Ελλάδα, δήλωσε: «Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας, το οποίο θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά με ανθρώπους και ιδέες που έχουν την προοπτική να μεταμορφώσουν ολόκληρες κοινωνίες. Πιστεύουμε ότι η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα είναι ισχυρή, αναπτύσσεται και μπορεί να “ανθίσει” σε κάθε γωνιά της όμορφης χώρας μας. Διοργανώνοντας το πρόγραμμα βράβευσης από το 2012, έχουμε διακρίνει και αναγνωρίσει πολλές φορές το έντονο επιχειρηματικό πνεύμα που υπάρχει σε ολόκληρη την Ελλάδα».