Η ΕΨΑ κατακτά για ακόμα μια χρονιά τα iTQi Superior Taste Awards

Η ΕΨΑ κατακτά για ακόμα μια χρονιά τα iTQi Superior Taste Awards

Βραβεύθηκε η κλασσική Λεμονάδα ΕΨΑ & τα πρωτοποριακά ΕΨΑ λάιτ drops.

Η ΕΨΑ διακρίθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στον κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό υψηλής γευσιγνωσίας του International Taste & Quality Institute. Σε συνέχεια των προηγούμενων βραβεύσεων των ΕΨΑ bio Λεμονάδα, ΕΨΑ Cola light, ΕΨΑ λεμονάδα λάιτ, η εταιρία διακρίνεται φέτος για την κλασσική λεμονάδα ΕΨΑ και τα ΕΨΑ λάιτ drops.

Τα προϊόντα ΕΨΑ απέσπασαν πολύ υψηλές βαθμολογίες, πάνω από 90/100, μετά από τυφλή γευστική δοκιμή από κορυφαίους εξειδικευμένους γευσιγνώστες και κατέκτησαν τρία αστέρια ανώτερης γεύσης.

To International Taste & Quality Institute (iTQi) αποτελεί την κορυφαία οργάνωση ανεξάρτητων chef και sommelier με έδρα τις Βρυξέλλες. Σκοπός της είναι να δοκιμάζει και να προάγει φαγητά και ποτά εξέχουσας γεύσης και ποιότητας από όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις πιο διακεκριμένες Ευρωπαϊκές Ενώσεις Επαγγελματιών των παραπάνω κλάδων.

To Superior Taste Award είναι μια μοναδική διεθνής αναγνώριση που αποδίδεται μετά από «τυφλή» γευστική δοκιμή από chef και sommelier που αποτελούν opinion leaders και ειδικούς στη γεύση.

Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Τσαούτος: Από την Apple στους χυμούς