Έρχεται κατάστημα ZARA στο «SMART PARK» στα Σπάτα

Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της διάσημης αλυσίδας στην Ανατολική Αττική. 

Την υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία «ΖΑΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΕΩΣ & ΥΠΟΔΗΣΕΩΣ» με το εμπορικό σήμα «ZARA» ανακοίνωσε η εταιρεία REDS ΑΕ.

Η συμφωνία αφορά στην ανάπτυξη εμπορικού καταστήματος, συνολικής επιφάνειας περίπου 3.512 τ.μ, λιανικής πώλησης ειδών ιματισμού (ανδρικού, γυναικείου και παιδικού) και διαφόρων άλλων εμπορευσίμων ειδών, υποδημάτων και αντικειμένων ρουχισμού, το οποίο θα λειτουργεί στο εμπορικό πάρκο «SMART PARK» στα Σπάτα, που αναπτύσσει η ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ, θυγατρική εταιρεία της REDS.

H αλυσίδα καταστημάτων «ZARA» αποτελεί μια εταιρεία με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της λιανικής πώλησης ένδυσης, με πάνω από 2.100 καταστήματα σε 88 χώρες.

Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί την πρώτη παρουσία της αλυσίδας «ZARA» στην Ανατολική Αττική και θα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών εμπορικής μίσθωσης του πάρκου ανέρχεται στο 100%.

Η REDS διαμέσου της θυγατρικής της έχει ήδη ξεκινήσει την επέκταση της δεύτερης φάσης του Πάρκου για την κατασκευή νέων κτιρίων 1.000 τ.μ. προκειμένου να καλυφθεί υπάρχουσα ζήτηση και σύντομα θα καταθέσει φάκελο οικοδομικής αδείας για τα επόμενα 8.000 τ.μ.. Η δεύτερη φάση θα γίνει σταδιακά και θα είναι συνολικά 18.000 τ.μ. περίπου