Έρχεται το 4ο Mobile Marketing Event απ’ την Warply

Έρχεται το 4ο Mobile Marketing Event απ’ την Warply

Ποιες εξελίξεις φέρνει το Μobile στο λιανεμπόριο;

Η Warply, η ελληνική, πρωτοπόρος start-up με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και Mobile CRM, διοργανώνει την 4η ημερίδα Mobile Marketing by Warply, την Τρίτη 31 Μαρτίου, στις 17:30, στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη (Ελευθερίου Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία). Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης είναι οι εξελίξεις που φέρνει το Μobile στο λιανεμπόριο.

Επί σκηνής θα παρουσιάσουν τις απόψεις και τα σχέδια τους στο θέμα αυτό – της δυναμικής εισόδου του Μobile στο Retail και πώς αλλάζει την εμπειρία του καταναλωτή μέσα στο φυσικό κατάστημα – εκπρόσωποι των: Τράπεζα Πειραιώς, iStorm, Nestle, First Data & Warply, PharmaPLUS.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει και ειδική εγκατάσταση προσομοίωσης μια νέας υπηρεσίας ηλεκτρονικών κουπονιών σε κινητά, ώστε οι επισκέπτες να μπορέσουν να ζήσουν πρώτοι, την εμπειρία από το ράφι μέχρι και την εξαργύρωση του ηλεκτρονικού κουπονιού και να μάθουν τα πάντα σχετικά με τη νέα υπηρεσία που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά.

Είναι η 4η συνεχόμενη εκπαιδευτική εκδήλωση που διοργανώνει η Warply, με δωρεάν συμμετοχή, με στόχο να ενισχύσει το Mobile Marketing στην Ελλάδα και να μεταδώσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους, τις τάσεις και τα δεδομένα που ισχύουν στον καινοτόμο αυτό κλάδο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και για εγγραφή επισκεφτείτε τιν σύνδεσμο http://goo.gl/o2HuRO