Έρχεται το θεματικό πάρκο της Nintendo!

Έρχεται το θεματικό πάρκο της Nintendo!

Ο Σούπερ Μάριο βρίσκει το σπίτι του.

Το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών μας (και όχι μόνο) χρόνων, το Nintendo ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Universal Parks & Resorts ώστε να «μαζέψει» μερικούς απ’ τους πιο δημοφιλείς ήρωες των βιντεοπαιχνιδιών στο πάρκο της Universal.

Σύμφωνα με τη Νintendo η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει τη δημιουργία «θεαματικών, αφιερωμένων εμπειριών» βασισμένων στον «θησαυρό» των παιχνιδιών της εταιρείας.

Η εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες στο κοινό, αλλά δεν είναι έξω από τη σφαίρα των δυνατοτήτων της να «φέρει» χαρακτήρες όπως τον Super Mario , Pikachu και Donkey Kong – όπως ακριβώς έκανε και η ανταγωνίστρια εταιρεία, Disney, που έφερε τους δικούς της βασικούς ήρωες στο θεματικό της πάρκο.

«Η Nintendo έχει δημιουργήσει αξιόλογους και φανταστικούς κόσμους γεμάτους με σαγηνευτικές ιστορίες και αγαπημένους χαρακτήρες» ανέφερε η εταιρεία. «Τώρα, για πρώτη φορά , αυτές οι ιστορίες και οι χαρακτήρες θα “ζωντανέψουν” με εντελώς νέους τρόπους – στο θεματικό πάρκο της Universal.

Μέχρι στιγμής, ούτε η Nintendo ούτε η Universal έχουν κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με τους χαρακτήρες που θα συμμετέχουν, αλλά οι φανατικοί ήδη φαντάζονται στοιχειωμένα κάστρα.