Έρχονται νέα μοντέλα iPhone;

Έρχονται νέα μοντέλα iPhone;

Μετά την επιτυχία της νέας σειράς κινητών της Apple η εταιρεία ετοιμάζει ήδη τα νέα μοντέλα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα DigiTimes από την Ταϊβάν, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τρία νέα κινητά το φθινόπωρο: το iPhone 6S, το iPhone 6S Plus και μια μικρότερη συσκευή το iPhone 6C. Τα δύο πρώτα μοντέλα θα είναι μια «αναβάθμιση» του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus, τα οποία θα είναι 4,7 ιντσών και 5.5 – ιντσών αντίστοιχα. Το iPhone 6Cαπό την άλλη πιθανώς θα πρόκειται για ένα αντίστοιχο κινητό του iPhone 5C με οθόνη 4 ιντσών, το οποίο η εταιρεία εξακολουθεί να παράγει ως ένα entry-level μοντέλο.

Οι νέες συσκευές θα έχουν ενσωματωμένες υπηρεσίες σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και NFC (επικοινωνία κοντινού πεδίου – near field communication) για πληρωμές μέσω Apple Pay αλλά και για να μπορούν οι επαφές να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να ανταλλάσσουν δεδομένα όταν έρθουν σε επαφή.

Η Apple παραδοσιακά κυκλοφορεί μια «ενδιάμεση» έκδοση των iPhone, Εκείνα με την κατάληξη S θεωρείται πως υπερτερούν σε ταχύτητα, ενώ τα C δίνουν ένα πιο «ζωντανό» χαρακτήρα μέσα από τα πολλά διαθέσιμα χρώματα.