Έρχονται τα spin off του House of Cards

Έρχονται τα spin off του House of Cards
House Of Cards

Μπορεί το House of Cards να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο όλα δείχνουν ότι το Netflix θα γυρίσει ένα spin off της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

Μπορεί το House of Cards να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο όλα δείχνουν ότι το Netflix σκοπεύει να γυρίσει ένα spin off της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς που τελειώνει τόσο ξαφνικά μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την σεξουαλική παρενόχληση του Κέβιν Σπέισι προς τον Άντονι Ραπ πριν από 30 χρόνια.

Η υπηρεσία streaming επιβεβαίωσε ότι το πολιτικό δράμα θα τελειώσει το 2018, ωστόσο πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα Independent, λένε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι το τέλος για τους χαρακτήρες της σειράς.

Σύμφωνα με το Variety, οι αγαπημένοι ήρωες που μπορεί να αποκτήσουν δική τους σειρά είναι ο Νταγκ Στάμπερ (Μάικλ Κέλι), η Τζανίν Σκόρσκι (Κόνστανς Ζίμερ) και ο Τομ Χάμερσμιντ (Μπόρις ΜακΓκίβερ) που έχουν περάσει πολλές σεζόν προσπαθώντας να ξεσκεπάσουν την εγκληματική συμπεριφορά των δύο κεντρικών χαρακτήρων, του Προέδρου Φρανκ και της συζύγου του Κλερ Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ).

Άλλη μία ιδέα για το spin off είναι να φωτιστούν οι χρηματιστές της Wall Steet με τη χρηματοδότηση των πολιτικών, δηλαδή ο ρόλος του δισεκατομμυριούχου Ρέιμοντ Τασκ (Τζέραλντ ΜακΡάνεϊ).

Η απόφαση του δικτύου να τερματίσει τη σειρά ήταν στα σχέδια του από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η ανακοίνωση ήρθε μετά τις καταγγελίες του Ραπ ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Σπέισι όταν ήταν 14 χρόνων.

Ο ηθοποιός, για τον οποίο ανακλήθηκε η απονομή του βραβείου Emmy, εξέδωσε δήλωση συγγνώμης για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.