Έρχεται νέα μεταγραφική βόμβα; Η Ρεάλ Μαδρίτης “ρίχνει” 50 εκατ. ευρώ στα πόδια του Μπαπέ

Έρχεται νέα μεταγραφική βόμβα; Η Ρεάλ Μαδρίτης “ρίχνει” 50 εκατ. ευρώ στα πόδια του Μπαπέ
epa10693327 France's Kylian Mbappe during a press conference of French national soccer team in Faro, Portugal, 15 June 2023. France faces Gibraltar in a UEFA European Qualifier in Faro on 16 June. EPA/LUÍS FORRA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, είναι θέμα ημερών να ξεκινήσει η επίσημη διαπραγμάτευση ανάμεσα στη διοίκηση της «βασίλισσας» και την Παρί Σεν Ζερμέν για τον 24χρονο σούπερ σταρ.

Μεταγραφική βόμβα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κιλιάν Μπαπέ, φέρνουν στο προσκήνιο τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ την Πέμπτη (6/7), επισημαίνοντας πως ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ήδη συμφωνήσει με τους Μαδριλένους σ’ όλο το οικονομικό «πακέτο» μίας πολύ πιθανής μετακίνησής του.

Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser, οι «μερένχες» προσφέρουν πενταετίες συμβόλαιο στον Μπαπέ με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 50 εκατ. ευρώ, ενώ στην όλη συμφωνία θα συμπεριληφθεί και ρήτρα αποδέσμευσης η οποία θα φτάνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 24χρονος σούπερ σταρ έχει τονίσει προς τη Ρεάλ Μαδρίτης πως θα ήθελε να αποχωρήσει από αυτό το καλοκαίρι και πλέον όλα δείχνουν πως είναι θέμα ημερών να ξεκινήσει η επίσημη διαπραγμάτευση ανάμεσα στη διοίκηση της «βασίλισσας» και την Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Γάλλου άσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: