Το αισιόδοξο πρόσωπο της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας

Το αισιόδοξο πρόσωπο της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας

Η ΟΝΕΧ μεταξύ των Πρωταγωνιστών της Νέας Ελλάδας στην Έκδοση «Επενδύοντας στην Ελλάδα - Investing in Greece».

Οι «Πρωταγωνιστές της Νέας Ελλάδας», που συνθέτουν το αισιόδοξο πρόσωπο της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας , μεταξύ των οποίων και η ΟΝΕΧ, , φιλοξενούνται στις σελίδες της έκδοσης «Επενδύοντας στην Ελλάδα – Investing in Greece» της εκδοτικής εταιρείας Direction Business Network.

H ΟΝΕΧ κατέκτησε επάξια μια θέση στις σελίδες της Έκδοσης, καθώς τα τελευταία χρόνια παράλληλα με τη διεθνή παρουσία της στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, έχει προχωρήσει σε συνεχείς επενδύσεις στην Ελλάδα σε στρατηγικούς τομείς υψηλής προστιθέμενης αξίας, όπως οι υπηρεσίες Αεροπορικής Υποστήριξης, η Νανοτεχνολογία και η τεχνολογία προηγμένων υλικών καθώς και οι Ιχθυοκαλλιέργειες, και εξακολουθεί να στοχεύει στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, με σκοπό μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια να κατορθώσει να φέρει κεφάλαια πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια που θα δημιουργήσουν περισσότερες από 1.000 νέες θέσεις απασχόλησης στη χώρα μας.

Η Έκδοση «Επενδύοντας στην Ελλάδα – Investing in Greece» είναι αφιερωμένη σε 118 ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις που βγήκαν πιο δυνατές από την κρίση, στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τη χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια επενδύοντας σε αυτήν, και παρουσιάζει στις σελίδες της τη στρατηγική και τη φιλοσοφία τους, τις πρακτικές και τα επενδυτικά τους σχέδια, καθώς και τις μελλοντικές προοπτικές που ανοίγονται, μετά την έμπρακτη «ψήφο εμπιστοσύνης» τους στην Ελληνική Οικονομία.

Όπως δηλώνει ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Πάνος Ξενοκώστας: «Στην ΟΝΕΧ κινούμαστε αντίθετα με το ρεύμα και τη φυσική ροή των πραγμάτων.

Για μας η δημιουργικότητα, το ανήσυχο ελληνικό επιχειρηματικό πνεύμα, η αντοχή και η επιμονή στις δυσκολίες και τα γερά παραγωγικά θεμέλια που βασίζονται στους ανθρώπους μας ήταν το αντίδοτο στην κρίση. Τα τελευταία έξι χρόνια ύφεσης δεν αποτέλεσαν ούτε μια στιγμή απειλή για εμάς, αντιθέτως εμείς είδαμε την οικονομική κρίση σαν ευκαιρία και δράσαμε αναλόγως. Αναπτύξαμε δημιουργικά ανακλαστικά, με τα νέα γραφεία στις Βρυξέλλες και τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στη Νέα Υόρκη, ως απάντηση στις πολιτικές περικοπών άλλων επιχειρήσεων. Είναι πρόκληση για εμάς να δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας σε νέες αγορές και να ανταγωνιζόμαστε ισάξια τις μεγάλες πολυεθνικές.»

Η δίγλωσση έκδοση θα διανεμηθεί σε θεσμικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και σε εκπροσώπους της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας.