Εσείς θα αγοράζατε δύο πουκάμισα σε ένα;

Εσείς θα αγοράζατε δύο πουκάμισα σε ένα;

Η Balenciaga πουλάει αυτά τα περίεργα διπλά πουκάμισα για πάνω από 1.000 δολάρια.

Είναι γνωστό ότι οι εταιρείες ρούχων πολυτελείας πουλούν ρούχα μοναδικής αισθητικής σε υψηλές τιμές. Όμως, αυτά τα πουκάμισα Balenciaga είναι υπερβολικά, ακόμα και για τα δεδομένα της υψηλής ραπτικής.

Η Balenciaga πουλάει ένα πουκάμισο που έχει πάνω άλλο πουκάμισο. Η εκδοχή κοντομάνικου πουκάμισου κοστίζει 1.290 δολάρια, ενώ το μακρυμάνικο 1.490 δολάρια.

Οι τιμές αυτές κέντρισαν το ενδιαφέρον των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά αφού η εταιρεία ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία όπου το μοντέλο φοράει το εν λόγω κοντομάνικο πουκάμισο.

«Δεν αντέχω άλλο το πώς η “υψηλή ραπτική” έχει γίνει τόσο ανούσια, που δημιουργεί ένα άχρηστο ρούχο», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που η Balenciaga έχει κοστολογήσει προϊόντα ακριβά χωρίς αξίζουν τόσο σχεδιαστικά και έχει δεχτεί σφοδρή κριτική γι’ αυτό από μέρους των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η πολυτελής μάρκα είχε προηγουμένως λανσάρει μια τσάντα που έμοιαζε με την κλασική μπλε τσάντα των ΙΚΕΑ, και την οποία η σουηδική εταιρεία χρεώνει κάτω από ένα δολάριο.