Εσείς θα αγοράζατε σαγιονάρες «διακοσμημένες» με τα tweets του Τραμπ;

Οι αναρτήσεις του Αμερικανού προέδρου στο Twitter έχουν σίγουρα αιχμαλωτίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Οι αντιφάσεις και οι διενέξεις μέσω Twitter είναι μερικά από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ. Έτσι, εμπνευσμένος από τις αναρτήσεις του Αμερικανού προέδρου, ο σχεδιαστής Σαμ Μόρισον απαθανάτισε ορισμένα από τα πιο αμφιλεγόμενα tweets του Τραμπ σε…σαγιονάρες.

Οι σαγιονάρες έχουν κόκκινες σόλες, ενώ η φτέρνα πατάει σε λογότυπο διακοσμημένο με το σχεδόν εμβληματικό πορτοκαλί τσουλούφι του Τραμπ. Στη λευκή λωρίδα της σαγιονάρας, ο Σαμ τύπωσε με το χέρι μια επιλογή από τις μεγαλύτερες «επιτυχίες» των προεδρικών tweets, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναφέρονται στο Σώμα των Εκλεκτόρων, τη Συρία και τις «πηγές».  

Για παράδειγμα, σε ένα ζευγάρι αναγράφεται στη δεξιά σαγιονάρα: «Θυμηθείτε, μην πιστεύετε στο “πηγές λένε” των ΠΟΛΥ ανέντιμων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αν δεν ονοματίζουν τις πηγές, οι πηγές δεν υπάρχουν» ενώ η αριστερή της συμπληρώνει: «Μια “εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή” κάλεσε το γραφείο μου και μου είπε ότι το πιστοποιητικό γέννησης του Μπαράκ Ομπάμα είναι απάτη».

Σχετικά άρθρα