Το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης στα κορυφαία του κόσμου

Το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης στα κορυφαία του κόσμου

Αφιέρωμα της καναδικής «Toronto Star» συγκαταλέγει το εστιατόριο του ελληνικού μουσείου στα πέντε καλύτερα εστιατόρια μουσείων.

Μεταξύ των κορυφαίων πέντε εστιατορίων μουσείων του κόσμου συγκαταλέγεται το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας του Καναδά Toronto Star.

Το εστιατόριο του σύγχρονου Μουσείου κατατάσσεται μεταξύ εκείνων των μουσείων της Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (ΜΟΜΑ) και του Ορσέ στο Παρίσι.

Διαβάστε ακόμη: Δέκα ιδέες για ταξίδια το 2014

Στο ρεπορτάζ -που έχει αναπαραχθεί από το www.virtual.com- με τίτλο «Εστιατόρια Μουσείων: Οι κορυφαίοι προορισμοί για φαγητό», αναφέρεται ότι το εστιατόριο του Μουσείου βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από την Ακρόπολη και είναι εύκολος προορισμός για φαγητό μετά την επίσκεψη στο μνημείο. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι προσφέρει πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και ένα μενού που αποτελείται από μαγειρευτή ελληνική κουζίνα.

Τέλος, αναφέρεται ότι η νυχτερινή θέα της Ακρόπολης είναι συγκλονιστική όταν το εστιατόριο παραμένει ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε ακόμη: Ξενοδοχεία στο έλεος του χρόνου