eTalks podcast: Πώς η διαχείριση των data μπορεί να κάνει πιο «έξυπνη» την εταιρεία μου

eTalks podcast: Πώς η διαχείριση των data μπορεί να κάνει πιο «έξυπνη» την εταιρεία μου
Διαθέσιμο το πρώτο podcast της σειράς eTalks από το Fortune Greece και το efood με τίτλο “Make business intelligent”.

O Μιχάλης Kωνσταντουλάκης, Head of Business Intelligence, efood συζητάει με τον Τάσο Ζάχο, Editor in Chief Fortune Greece για την αξιοποίηση των data στη διαδικασία λήψης αποφάσεων των επιχειρήσεων.

Τα data σήμερα εξελίσσονται σε ένα βασικό εργαλείο για τους επικεφαλής των εταιρειών, ώστε να λαμβάνουν περισσότερο αποδοτικές αποφάσεις. Με ποιο τρόπο όμως μπορούν να αξιοποιηθούν σήμερα τα δεδομένα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, στη ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών;

Όπως αναφέρει ο Μιχάλης Kωνσταντουλάκης στο πρώτο podcast της σειράς podcast eTalks «η ανάλυση των δεδομένων είναι η πεμπτουσία για μια εταιρεία. Βρισκόμαστε σε μια φοβερή εποχή γιατί υπάρχουν δύο αντίρροπες δυνάμεις. Από τη μια έχουμε την τεχνολογία, η οποία μας έχει εξασφαλίσει πολύ μεγάλες δυνατότητες, που πριν από λίγα χρόνια κανένας δεν θα μπορούσε να έχει φανταστεί στον τομέα των δεδομένων. Από την άλλη βέβαια έχουμε πλέον κανόνες που έχουν γίνει πολύ αυστηροί, όπως το GDPR, και ο κόσμος είναι πιο προσεκτικός. Oι επικεφαλής των επιχειρήσεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα για να πάρουν στρατηγικές αποφάσεις που αφορούν το παρόν, να προβλέψουν ενέργειες για το μέλλον, που έχουν κάνουν με τη συμπεριφορά των χρηστών, τα προσδοκόμενα έσοδα και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών τους, και κυρίως να δουν πώς θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι την επίτευξη των στόχων τους».

Δείτε τα highlights της συζήτησης στο βίντεο που ακολουθεί:

Aκούστε όλη τη συζήτηση του πρώτου επεισοδίου της σειράς podcast eΤalks:

* Η σειρά podcast eTalks διαθέσιμη τώρα και στο Spotify