«Εθνικός πρωταθλητής» για τέταρτη στη σειρά χρονιά η ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

«Εθνικός πρωταθλητής» για τέταρτη στη σειρά χρονιά η ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρώτικη εταιρεία αναδείχθηκε ως «National Champion» στα European Business Awards 2015/2016.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. κατακτά, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τιμητική διάκριση και αναδεικνύεται «National Champion», στο θεσμό των European Business Awards στην κατηγορία «The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m.», ανάμεσα σε 32.000 επιχειρήσεις, από 33 χώρες. Η διάκριση αφορά τις επιχειρήσεις, οι οποίες πέτυχαν υψηλά οικονομικά μεγέθη, διατήρησαν σταθερή αναπτυξιακή πορεία, ακολούθησαν καινοτόμες στρατηγικές και επέδειξαν ηθικές πρακτικές σε ένα διαρκώς εναλλασσόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για τη σπουδαία διάκριση «National Champion», που πετύχαμε για τέταρτη χρονιά στον καταξιωμένο θεσμό των European Business Awards. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. συνεχίζει να διακρίνεται σταθερά για την επιχειρηματική της δράση και αυτή η αναγνώριση μας γεμίζει δύναμη και θεμελιώνει το όραμα μας».

Η ποιοτική προϊοντική υπεροχή, οι καινοτόμες ιδέες και η «επιχειρηματική τόλμη» δίνουν στη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. το πλεονέκτημα και φέτος εν όψει της αξιολογικής διαδικασίας του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού. Παρά τις συνθήκες οικονομικής δυσπραγίας, η ελληνική επιχειρηματικότητα στέκεται ανταγωνιστικά στην Ευρώπη και δίνει το «παρών» από την Ήπειρο που αποτελεί και έδρα της εταιρείας. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ξεχωρίζει έχοντας αποσπάσει διεθνή βραβεία και διακρίσεις, εξασφαλίζοντας για τους καταναλωτές προϊόντα ανώτερης ποιότητας.