Έτσι θα είναι η νέα πραγματικότητα στα θέατρα μετά την πανδημία του κορωνοϊού

Έτσι θα είναι η νέα πραγματικότητα στα θέατρα μετά την πανδημία του κορωνοϊού
epa01101465 The face of theatre director and script writer George Tabori is seen on a video screen during the official obsequies at the 'Berliner Ensemble' in Berlin, Germany, 27 August 2007, where texts of Tabori were recited and some of his productions were shown. Tabori died on 23 July 2007 at the age of 93 years in Berlin. EPA/JOHANNES EISELE COLOR Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα και τον τρόπο με τον οποίο θα παρακολουθούνται οι παραστάσεις, κάτι που αν μη τι άλλο προκαλεί αμηχανία.

Το Berliner Ensemble, βρίσκεται στο Βερολίνο και είναι ένα από τα πιο γνωστά και μακροβιότερα θέατρα στη Γερμανία. Το όνομα του το πήρε από την παγκοσμίως διάσημη εταιρεία του Bertolt Brecht, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία.

Σε όλη την 125ετή του πορεία, το θέατρο Schiffbauerdamm ασχολείται πάντα με θέματα τρέχουσας κοινωνικής σημασίας.

Σήμερα, η εικόνα του είναι εντελώς διαφορετική.

Η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα και τον τρόπο με τον οποίο θα παρακολουθούνται οι παραστάσεις, κάτι που αν μη τι άλλο προκαλεί αμηχανία. Μέσω της επίσημης σελίδας του το θέατρο, ανάρτησε μία φωτογραφία με τη νέα διάταξη των θέσεων, όπως ορίζουν τα μέτρα προστασίας, στην πλατεία, για τη σεζόν που θα ακολουθήσει μετά την πανδημία.

Η αλλαγή αυτή, δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού κατά κάποιο τρόπο σηματοδότησε μία νέα πραγματικότητα, προκαλώντας έντονους προβληματισμούς για το μέλλον των θεάτρων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

neue Realität: so wird es ab nächster Spielzeit im Großen Haus aussehen.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Berliner Ensemble (@blnensemble) στις