Έτσι ξοδεύει την περιουσία του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Έτσι ξοδεύει την περιουσία του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μόνο τους τελευταίους 12 μήνες το «αστέρι» του ποδοσφαίρου έχει λάβει 99 εκατ. δολάρια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Με ένα μισθό δεκάδων εκατομμυρίων από τη Ρεάλ Μαδρίτη, αλλά και από τα deal που «κλείνει» σε διαφημίσεις, έχει αμέτρητα χρήματα για να ξοδέψει.

Μετά την κατάκτηση του Euro από την Πορτογαλία, της οποίας αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, η αξία του αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, μόνο τους τελευταίους 12 μήνες το «αστέρι» του ποδοσφαίρου έλαβε 99 εκατ. δολάρια. Περίπου το ένα τρίτο από αυτά τα χρήματα, δηλαδή τα 32 εκατ. δολάρια, προήλθαν από τη συμφωνία του με την Tag Heuer και τη Nike. Συγκεκριμένα μόνο τα έσοδα του από την Nike ανήλθαν στα 13 εκατ. δολάρια ενώ 176 εκατ. δολάρια ήταν τα έσοδα από τις χορηγίες μέσω των κοινωνικών μέσω των social media.

Επιπλέον, έχει συνεργαστεί και με τις Samsung, Herbalife, Castrol και KFC.

Όμως πού δαπανά όλα αυτά τα χρήματα;

Ένα από τα αγαπημένα του χόμπι είναι τα αυτοκίνητα. Ο ίδιος διαθέτει μια 300,000 δολαρίων Lamborghini Aventador, εκτός από τη Maserati του. Επίσης, διαθέτει μια Bentley, μια Porsche και μια Mercedes.

Το σπίτι του στην περιοχή La Finca της Μαδρίτης έχει αξία επτά εκατ. δολάρια.

Διαθέτει και ένα δεύτερο σπίτι στο Trump Tower, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, το οποίο του κόστισε 18,5 εκατ. δολάρια.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι είναι ένα fashion icon. Ο ίδιος προσέχει αρκετά την εμφάνισή του, ενώ δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα ακριβά κοστούμια.

Ο Ρονάλντο έχει παρουσιάσει και μια άλλη πλευρά στο κοινό, αυτή της φιλανθρωπίας, προσφέροντας 165,000 δολάρια σε ένα πορτογαλικό κέντρο κατά του καρκίνου, καθώς και 83.000 δολάρια σε μια fan του, δέκα ετών, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.