Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου στις αρχές Δεκεμβρίου

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου στις αρχές Δεκεμβρίου

Μεγάλες προσφορές αναμένονται για το καταναλωτικό κοινό από τα καταστήματα που συμμετέχουν στη δεύτερη τέτοια διοργάνωση του GRECA.

Ο GRECA οργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, το οποίο θα επικοινωνηθεί με μια σειρά ενεργειών δημοσιότητας, πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό.

Την περσινή χρονιά, στην 1η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου καταγράφηκε αύξηση αξίας αγορών από τους καταναλωτές της τάξης του 42% στα e-shops που συμμετείχαν. Υπήρξαν μάλιστα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, που ανάλογα με τις προσφορές τους, ανέφεραν αύξηση μεγαλύτερη του 100% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου γίνεται στα πρότυπα της Cyber Monday που διοργανώνεται σε πολλές χώρες, αυξάνοντας σημαντικά τον online B2C τζίρο και σηματοδοτώντας την έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών.