Event Plus: Η μεγαλύτερη αξία μας είναι οι άνθρωποί μας

Event Plus: Η μεγαλύτερη αξία μας είναι οι άνθρωποί μας
Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον αποδεικνύει καθημερινά ότι αποτελεί τον μόνο βιώσιμο δρόμο προς την επιτυχία.

Από την Έλια Ηλιάδη, Sales & Marketing Director Event Plus

Εδώ και 18 χρόνια η Event Plus έχει να επιδείξει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο των events, διοργανώνοντας πολλά projects με διαφορετικό περιεχόμενο, μέγεθος, πολυπλοκότητα και τεχνικές απαιτήσεις. Πάντοτε, όμως, στον πυρήνα κάθε διοργάνωσης βρίσκονται η δημιουργία νέων και πρωτότυπων εμπειριών, το χτίσιμο καινοτόμων concepts, η παρουσίαση δημιουργικών ιδεών και ο παράγοντας tailor made περιεχομένου.

Δύναμή μας οι άνθρωποι και οι πελάτες μας

Στο ταξίδι μας αυτό, μας έχει ξεχωρίσει μια μεγάλη δύναμη. Ο ανθρωποκεντρικός μας χαρακτήρας. Ένα χαρακτηριστικό το οποίο διαπερνά κάθε μας έργο, στρατηγική και επαγγελματική σχέση που δημιουργούμε. Η συνταγή προς αυτή την κατεύθυνση είναι απλή. Χτίζουμε σχέσεις συνεργασίας, κατανόησης, και αξιοπιστίας τόσο μεταξύ μας εσωτερικά όσο και με τους πελάτες μας εξωτερικά. Αυτές οι σχέσεις είναι η δύναμή μας.

Η ομάδα της Event Plus είναι συμπαγής και εργάζεται καθημερινά με πάθος, ευελιξία και δημιουργικότητα, για να παραγάγει αξία για τους πελάτες. Μια ομάδα που κάθε μέλος της χτίζει ισχυρούς δεσμούς με συναδέλφους, πελάτες και συνεργάτες.

Είναι εύκολο; Ίσως όχι. Όμως εμείς το απολαμβάνουμε!

Φανταστείτε την Event Plus σαν ένα οικοσύστημα που λειτουργεί με δύο κύκλους που συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους. Ο ένας είναι οι άνθρωποί μας. Ο άλλος κύκλος οι πελάτες μας. Για να λειτουργήσει αυτό το μοντέλο με επιτυχία, εμπιστευόμαστε, στηρίζουμε, καλλιεργούμε και εξελίσσουμε τους ανθρώπους μας. Διότι, όπως λένε και οι ίδιοι, «περνάμε καλά μέσα και αυτό μας βγαίνει, κάθε φορά, προς τα έξω».

Η ομάδα της Event Plus είναι συμπαγής και εργάζεται καθημερινά με πάθος, ευελιξία και δημιουργικότητα. Οι άνθρωποί μας συμμετέχουν στις αποφάσεις και εκφράζουν τις απόψεις τους καθημερινά.

Το Employer Branding μας: Δημιουργικό, Συμπεριληπτικό, Ευέλικτο, Ανθρώπινο

Απόφαση κλειδί για την επιτυχία της Event Plus αποτέλεσε από την πρώτη μέρα η δημιουργία ενός συνεργατικού, συμπεριληπτικού και δημιουργικού περιβάλλοντος το οποίο στηρίζει κάθε μια και καθέναν από εμάς να βρούμε την ισορροπία της προσωπικής με την επαγγελματική μας ζωή.

Δημιουργήσαμε και καλλιεργήσαμε το δικό μας DNA που το χαρακτηρίζουν κοινές αξίες. Η ομαδικότητα, η διαφορετικότητα, η ευσυνειδησία, η κατανόηση και ο σεβασμός. Αξίες που πηγάζουν από όλους μας, χωρίς εξαιρέσεις. Οι άνθρωποί μας συμμετέχουν στις αποφάσεις και εκφράζουν τις απόψεις τους καθημερινά. Οι ιδέες και οι προτάσεις τους ακούγονται και διαμορφώνουν τις εξελίξεις. Διατηρούμε ανοιχτή επικοινωνία, ανατροφοδότηση και αναγνωρίζουμε κάθε επιτυχία. Καλλιεργούμε αυτή την κουλτούρα συνειδητά και οργανωμένα

Παράλληλα, παρέχουμε τη δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας, όπου ο κάθε εργαζόμενος/η μπορεί να επιλέξει το ωράριο και να το προσαρμόσει στις προσωπικές και οικογενειακές του/της ανάγκες. Γνωρίζουμε ότι η δουλειά μας είναι απαιτητική, και τα ωράριά μας επίσης. Για το λόγο αυτό στηρίζουμε και προτρέπουμε τους ανθρώπους μας να τα ισορροπούν, ιδιαίτερα μετά από ένα απαιτητικό event, ούτως ώστε να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες» πριν το επόμενο.

Ίσες ευκαιρίες για όλες και όλους

Στην Event Plus επενδύουμε στην αξιοκρατία και τη δικαιοσύνη. Χτίζουμε και εξελίσσουμε το σύστημα αξιολόγησης των ανθρώπων μας, το οποίο στηρίζεται στις δεξιότητές τους και στα αποτελέσματα που πετυχαίνουν στα έργα τους. Με βάση αυτό εξελισσόμαστε καθημερινά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το 2023 επτά άνθρωποι μας προήχθησαν σε ανώτερο ρόλο ευθύνης, εκ των οποίων έξι ήταν γυναίκες.

Παράλληλα, όσο μεγαλώνουμε, προσθέτουμε νέους ανθρώπους στην ομάδα μας, πολύ συχνά και χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Ενδεικτικά, 10 νέοι άνθρωποι ξεκίνησαν την καριέρα τους στην ομάδα μας την περασμένη χρονιά − όλες γυναίκες.

Γνωρίζουμε, φυσικά, ότι λειτουργούμε σε ένα δυναμικό και απαιτητικό κλάδο. Για να αντεπεξέλθουμε είναι απόλυτα σημαντική η σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Έτσι δυναμώνει την ομάδα μας και μας επιτρέπει να προχωρούν τα projects, καθώς καθένας μας γνωρίζει ότι θα έχει την απαραίτητη στήριξη. Όπως, μάλιστα, μου είπε πρόσφατα μια νέα συνάδελφος, «πάντα υπάρχει κάποιος δίπλα μου που θα με βοηθήσει, θα με υποστηρίξει». Αυτή η ανθρώπινη σχέση κάνει μοναδική την ομάδα της Event Plus και χτίζει το loyalty των ανθρώπων μας στην εταιρεία.

Απόφαση – κλειδί για την επιτυχία της Event Plus αποτέλεσε απο την πρωτη μερα η δημιουργία ενός συνεργατικού, συμπεριληπτικού και δημιουργικού περιβάλλοντος.

«Περνάμε καλά και αυτό επιβραβεύεται»

Είμαστε πολύ υπερήφανοι και ευγνώμονες για την πιστοποίηση της Event Plus ως «Great Place to Work» για το 2024, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Γεγονός το οποίο αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσής μας για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, αντικατοπτρίζει την ικανοποίηση και την ευημερία των ανθρώπων μας, και αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα της εργασιακής μας κουλτούρας. Επιπλέον, είμαστε περήφανοι με την αναγνώριση μας στη λίστα «Best Workplaces for Women Hellas» για το 2024. Μια αναγνώριση της γυναικείας δύναμης, της συμπερίληψης, της ισότιμης αντιμετώπισης και του υγειούς περιβάλλοντος που χτίζει το Employer Branding της Event Plus.

Για τις δύο αυτές σημαντικές διακρίσεις, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους μας, οι οποίοι κάνουν την Event Plus μια ξεχωριστή, αξιόπιστη, δημιουργική και ευχάριστη ομάδα. Η θετική ενέργεια εσωτερικά δημιουργεί ένα ισορροπημένο και ασφαλές περιβάλλον, που μας βοηθάει να δημιουργούμε το καλύτερο για τους πελάτες και τα έργα μας.
Άλλωστε, τα projects μας αναγνωρίζονται κάθε χρόνο. Στα πρόσφατα Event Awards 2023 διακριθήκαμε με 53 συνολικά βραβεία και τους κορυφαίους τίτλους διακρίσεων «Event Production Agency of the Year», «Event of the Year» και «Event Brand of the Year».

Η Sales & Marketing Director της Event Plus, Έλια Ηλιάδη.
Η Sales & Marketing Director της Event Plus, Έλια Ηλιάδη.

Μέσα από αυτές τις βραβεύσεις αναγνωρίζεται η δουλειά, η αφοσίωσή μας αλλά και τα αποτελέσματα, το εύρος και η δυναμική της Event Plus.

Σε αυτήν τη βάση χτίζουμε το αύριο της εταιρείας. Στην επιθυμία μας για συνεχή βελτίωση. Στο πάθος μας για καλύτερο αποτέλεσμα. Με τους ανθρώπους μας να βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο αυτής της συναρπαστικής πορείας.

*Το άρθρο δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του Fortune Greece που κυκλοφορεί από την Τετάρτη 15/05 στα περίπτερα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: