EverGPT: Το νέο εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης της Foundever™

EverGPT: Το νέο εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης της Foundever™
Η Foundever™ είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της τεχνολογίας, αφοσιωμένος στην προώθηση της καινοτομίας στον κλάδο της εμπειρίας πελατών (CX).

Με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), να κατακτά όλο και περισσότερο τον κόσμο του επιχειρείν, οι εταιρικοί ηγέτες προσπαθούν να βρουν τα κατάλληλα εργαλεία προκειμένου να δρέψουν τους καρπούς των τεχνολογικών εξελίξεων.

Παρά τους φόβους ότι το ΑΙ θα αντικαταστήσει το ανθρώπινο δυναμικό, καταργώντας θέσεις εργασίας, αυξάνονται οι φωνές που υποστηρίζουν πως δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια απειλή για την αγορά, αλλά για μια ευκαιρία να αυξηθεί η παραγωγικότητα και να αποδεσμευτούν οι άνθρωποι από διεκπαιρεωτικές αρμοδιότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να γίνονται αυτοματοποιημένα. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του National Bureau of Economic Research, αποδείχθηκε ότι το 14% των εργαζομένων που χρησιμοποιούν την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης είναι πιο παραγωγικοί από εκείνους που δεν χρησιμοποιούν εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η Foundever™, παγκόσμιος ηγέτης στο customer experience (CX), με 170.000 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, λανσάρει το EverGPT, το δικό της εργαλείο παραγωγικής υποστήριξης, βασισμένο στο ΑΙ. Η νέα αυτή καινοτομία της εταιρείας επιτρέπει την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων αλλά και την επιτάχυνση της ροής εργασιών. είμαστε η ομάδα πίσω από τις καλύτερες εμπειρίες για +800 από τις κορυφαίες και ψηφιακές μάρκες παγκοσμίως. Άλλωστε, οι καινοτόμες λύσεις, η τεχνολογία και η τεχνογνωσία της Foundever™ έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τις λειτουργικές ανάγκες των πελατών της και να προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία στους συνεργάτες της.

Το EverGPT έχει σχεδιαστεί για να παρέχει «έξυπνη» βοήθεια, να κατανοεί τις αμφιβολίες, να προσφέρει εύστοχες πληροφορίες και δυναμική υποστήριξη οποιαδήποτε στιγμή κι αν την ζητήσει ο εργαζόμενος. Είναι δε ενσωματωμένο μέσα στο EverConnect, το ενδοδίκτυο της εταιρείας. Επιπλέον, επιτρέπει την δημιουργία ανθρώπινων ανταποκρίσεων που σχετίζονται με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από την συλλογή πληροφοριών και την δημιουργία περιεχομένου για άρθρα και email, μέχρι και την παροχή υποστήριξης σε πραγματικό χρόνο για προγραμματισμό και υπολογισμούς.

Πρακτικά το EverGPT βοηθά τους εργαζόμενους να:

  • Να δημιουργήσουν περιεχόμενο: για blogs, social media ή εσωτερική επικοινωνία
  • Να διαχειριστούν email: διαχείριση των εισερχόμενων email, κατηγοριοποίηση των μηνυμάτων, σύνοψη των thread και στην απάντηση κοινών ερωτήσεων και αιτημάτων
  • Να εισάγουν και να οργανώσουν δεδομένα: εισαγωγή δεδομένων σε πίνακες ή βάσεις δεδομένων και μετέπειτα οργάνωση και κατηγοριοποίηση των δεδομένων αυτών για πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάλυση
  • Να έχουν βοήθεια στον προγραμματισμό: αποτελεί ιδιαίτερα βοηθητικό εργαλείο στον προγραμματισμό δημιουργώντας κώδικες HTML για χρήση στα άρθρα του EverConnect

Η Cátia Moreira, Performance Director της Foundever, τόνισε πως «Είμαστε μία εταιρεία με ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για να παρέχουν όχι μόνο το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και τα καλύτερα εργαλεία, τα οποία επικεντρώνονται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του τομέα μας. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης και θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο που θα επιφέρουν αξία στην εταιρεία μας και θα βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων. Το λανσάρισμα του EverGPT είναι το αποτέλεσμα αυτής της επένδυσης σε νέες λύσεις που θα μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των μελών της εταιρείας και συνεπώς την ποιότητα της δουλειάς μας.»

Από την πλευρά του ο Ricardo Verdasca, Vice President Operations and Head of Operations Strategy for the Multilingual Region δήλωσε: «Σε μια εποχή που η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, η Foundever πρωτοπορεί με ένα μετασχηματιστικό ταξίδι στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, αφομοιώνοντας ένα υβριδικό μοντέλο που συνδυάζει την ανθρώπινη εφευρετικότητα με τη τεχνητή νοημοσύνη. Στη Foundever, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση μας να  υποστηρίζουμε κορυφαία Brands στο επόμενο στάδιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Επιλέγουμε να υιοθετούμε τα οφέλη και την αποτελεσματικότητα. Με το Co-pilot μοντέλο μας, στοχεύουμε στην αύξηση της αποδοτικότητας 5-10 φορές, εστιάζοντας στην ανθρώπινη συνομιλία, εκεί που έχει μεγαλύτερη σημασία. Ζούμε την εμπειρία του μέλλοντος με την αυτοματοποίηση AI, έτοιμοι να επιτύχουμε αυτοματισμό όγκου 10-30%, σε 3-5 χρόνια. Αυξάνουμε την παραγωγικότητα κατά 1,5 φορά με τα εσωτερικά μας εργαλεία, διαμορφώνοντας ένα πιο έξυπνο και αποτελεσματικό αύριο. Στη Foundever, ξέρουμε πώς να δημιουργήσουμε το μονοπάτι για ένα εκπληκτικό μέλλον».