Εξ αποστάσεως το δεύτερο προεδρικό debate- Τραμπ: «Δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου»

Εξ αποστάσεως το δεύτερο προεδρικό debate- Τραμπ: «Δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου»
epa08707265 US President Donald Trump and Democratic presidential candidate Joe Biden exchange points during the first Presidential Debate at the Case Western Reserve University and Cleveland Clinic in Cleveland, Ohio, 29 September 2020. It is the first of three scheduled debates between US President Donald Trump and Democratic presidential candidate and former Vice President Joe Biden. EPA/Morry Gash / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου», δηλώνει ο Αμερικανός πρόεδρος, απορρίπτοντας την πρόταση της διμερούς επιτροπής. Η επόμενη συνάντησή του με τον Δημοκρατικό αντίπαλό του επρόκειτο να γίνει στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Το δεύτερο debate μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και του υποψήφιου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν στις 15 Οκτωβρίου θα γίνει εξ αποστάσεως, όπως δήλωσε την Πέμπτη η διμερής Επιτροπή Προεδρικών Debate.

Σύμφωνα με το CNBC, επικαλείται την ανάγκη «για προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων».

Η επόμενη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου και του Δημοκρατικού αντιπάλου του επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Adrienne Arsht Center for the Performing Arts στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Ωστόσο, η επιτροπή αποφάσισε να γίνει διαδικτυακά, μετά το θετικό τεστ κορωνοϊού του Ντόναλντ Τραμπ.

Τραμπ: Δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου

Απορρίπτει ο Αμερικανός πρόεδρος το ενδεχόμενο να γίνει εξ αποστάσεως το δεύτερο debate με τον Δημοκρατικό αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν. «Δεν πρόκειται να σπαταλήσω τον χρόνο μου σε μια διαδικτυακή συζήτηση», δήλωσε ο Τραμπ στο Fox Business.

Σχολιάζοντας την υγεία του, ο Τραμπ είπε ότι αισθάνεται πολύ καλά και ανυπομονεί να προχωρήσει με την προεκλογική καμπάνια.