«Εξαγωγική Αριστεία» για τη Σωληνουργεία Κορίνθου

«Εξαγωγική Αριστεία» για τη Σωληνουργεία Κορίνθου
????????????????????????????????????

Η εταιρεία τιμήθηκε για την προσφορά της στην οικονομία στο πλαίσιο των βραβείων «Made in Greece».

Στη Σωληνουργεία Κορίνθου απονεμήθηκε το βραβείο «Εξαγωγικής Αριστείας» από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, στο πλαίσιο των βραβείων «Made in Greece». Ο θεσμός των Βραβείων «Made in Greece» διοργανώθηκε, για δεύτερη φορά, από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ).

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας: «Με το βραβείο αυτό επιβραβεύεται η μακροχρόνια προσπάθεια της Σωληνουργεία Κορίνθου στις εξαγωγές σωλήνων χάλυβα για αγωγούς μεταφοράς φυσικού αερίου και πετρελαίου, καθώς και η επίτευξη επί σειρά ετών ποσοστού εξαγωγών μεταξύ 93-95%», ενώ προστίθεται ότι «οι σωλήνες χάλυβα που έχει προμηθεύσει η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια καλύπτουν περίπου το μισό της περιμέτρου της γης».

Υπενθυμίζεται στη σχετική ανακοίνωση ότι η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς σωλήνων για τον κλάδο της ενέργειας, παγκοσμίως, με πωλήσεις στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου σε περισσότερες από 40 χώρες και επενδύσεις άνω των 250 εκατ. ευρώ από το 1998 μέχρι σήμερα.

Τέλος, σημειώνεται ότι: «Με ιστορία περίπου μισού αιώνα και δυναμική στρατηγική ανάπτυξης, διαφοροποίησης και εισόδου σε νέες αγορές και εφαρμογές, η Σωληνουργεία Κορίνθου μπορεί και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και σιγουριά».