Έξι προορισμοί για εναλλακτικές αποδράσεις

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε κάθε ένα από αυτούς τους προορισμούς μπορείς να βρεις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να γεμίσεις δημιουργικά το χρόνο σου και να έρθεις σε επαφή με τη φύση.

της Χριστίνας Ζάχου

Τα τελευταία χρόνια οι ταξιδευτές ψάχνουν μέρη, όπου μπορούν να απολαύσουν διαφορετικές δραστηριότητες. Έτσι, σε κάθε προορισμό μπορείς να βρεις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να γεμίσεις δημιουργικά το χρόνο σου και να έρθεις σε επαφή με τη φύση.

Αγόριανη

Σ’ αυτό το μικρό αλλά παραδοσιακό χωριό που βρίσκεται στο βουνό του Απόλλωνα, μόλις 20 λεπτά από την κοσμοπολίτικη Αράχοβα, μπορείς να επιδοθείς σε πολλές δραστηριότητες.  Η πιο κλασσική επιλογή είναι να επισκεφτείς το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού ή να κάνεις ιππασία. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά. Για όσους αγαπάνε το περπάτημα αξίζει μια βόλτα πάνω στο βουνό όπου μπορείς να φτάσεις μέχρι το νοτιότερο παγετώνα της Ευρώπης. Φυσικά η κατάβαση επιτρέπεται μόνο σε εκπαιδευόμενα άτομα. Επίσης, ο ξενώνας «Μαυροδήμος» έχει φτιάξει πολλά πακέτα με αρκετές δραστηριότητες για εσένα που είσαι υπέρ του αγροτουρισμού και θέλεις να ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Solife.gr.