Έξι βραβεύσεις για την Lidl Ελλάς στα φετινά HR Awards

Έξι βραβεύσεις για την Lidl Ελλάς στα φετινά HR Awards
Για πέμπτη συνεχή χρονιά η εταιρεία διακρίνεται στον θεσμό.

Για 5η συνεχή χρονιά βραβεύεται η Lidl Ελλάς στα HR Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει πρωτοβουλίες και καινοτόμες πρακτικές στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού, αποσπώντας στη φετινή διοργάνωση HR Awards 2020 συνολικά 6 βραβεύσεις:

– Νικητής κατηγορίας και Silver βραβείο στην κατηγορία «Covid-19 Response Actions | Most Innovative Use of HR Technology During the Pandemic» για το έργο Digital Learning @ Lidl Ελλάς του Τομέα Learning & Development σε συνεργασία με το LinkedIn Learning.

– Silver βραβείο στην κατηγορία «HR Team of the Year» για το διατμηματικό έργο ανάπτυξης εργαζομένων «Leaders@Tomorrow» του Τομέα Learning & Development.

– Silver βραβείο στην κατηγορία «Learning & Development | Excellence in Leadership Development» και πάλι για το διατμηματικό έργο ανάπτυξης εργαζομένων «Leaders@Tomorrow».

– Silver βραβείο στην κατηγορία «Resourcing & Diversity | Excellence in Employer Branding» για το καινοτόμο και πρωτότυπο escape room που προσομοιώνει το περιβάλλον εργασίας της εταιρίας “The Lidl Skills Trap Escape Room Challenge” του Τομέα HR Marketing.

– Silver βραβείο στην κατηγορία «Resourcing & Diversity | Best Employee’s Experience» για το έργο «Ανάπτυξη Employer Value Proposition” του Τομέα HR Marketing.

– Bronze βραβείο στην κατηγορία «Talent & Performance Management | Best Employee Engagement Strategy» για τις εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων δραστηριοποίησης στην Ελλάδα «20 χρόνια Lidl | Εμείς είμαστε το κλειδί της επιτυχίας!» του Τομέα Employee Engagement.

Στη φωτογραφία από αριστερά: Νίκος Χατζηνικολάου | Team Manager, Head of Learning & Development Γκέλυ Παπαδημητρίου | Team Manager, Head of Employee Engagement Περικλής Αντωνιάδης | Team Manager, Head of HR Marketing

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, Head of HR & Member of the Board της Lidl Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ περήφανη που φέτος διακριθήκαμε σε 6 διαφορετικές κατηγορίες. Για ακόμη μία φορά επιβραβεύονται οι δράσεις που αναπτύσσουμε για τους εργαζομένους μας, τους οποίους και θέτουμε στο επίκεντρο κάθε μας δραστηριότητας. Ευχαριστώ όλη μου την ομάδα για την αφοσίωση και την καίρια συμβολή της στην υλοποίηση των στόχων μας, ειδικά στο πλαίσιο αυτής της ιδιαίτερα κρίσιμης χρονιάς!»

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Lidl Ελλάς επενδύει συνεχώς στη βελτίωση της καθημερινότητας των εργαζομένων και τους δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθούν επαγγελματικά και προσωπικά. Μέσα από ένα σύνολο καινοτόμων δράσεων, ενεργειών και έργων, η Lidl Ελλάς στοχεύει να παραμείνει κορυφαίος εργοδότης επιλογής τόσο για τους εργαζομένους της, όσο και για τους δυνητικούς υποψηφίους στο σύνολο της αγοράς εργασίας.

Στη φωτογραφία από αριστερά:

Νίκος Χατζηνικολάου | Team Manager, Head of Learning & Development
Γκέλυ Παπαδημητρίου | Team Manager, Head of Employee Engagement
Περικλής Αντωνιάδης | Team Manager, Head of HR Marketing