Εξιτήριο έλαβε από το Ευγενίδειο ο Αλέξης Τσίπρας

Εξιτήριο έλαβε από το Ευγενίδειο ο Αλέξης Τσίπρας
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας περιμένει στο Ζάππειο Μέγαρο, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016. Στο Ζάππειο Μέγαρο θα γίνει η Σύνοδος των Μεσογειακών Χωρών της Ε.Ε., την οποία συγκάλεσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας François Hollande, του αναπληρωτή υπουργού Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ισπανίας Φερνάντο Εγκιδάθου , του πρωθυπουργού της Ιταλίας Matteo Renzi, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, του πρωθυπουργού της Μάλτας, Joseph Muscat και του πρωθυπουργού της Πορτογαλίας, Antonio Costa. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο πρωθυπουργός υπεβλήθη σε προγραμματισμένη εγχείρηση κήλης. 

Ο πρωθυπουργός πήρε εξιτήριο, έπειτα από την προγραμματισμένη επέμβαση κήλης στην οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε ομαλά, διήρκεσε λιγότερο από μισή ώρα και στη συνέχεια Αλέξης Τσίπρας μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του 5ου ορόφου, προκειμένου να τον παρακολουθούν οι γιατροί.

Το πρωί του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός βγήκε από το νοσοκομείο, χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν την έξοδό του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του.

Ευχές από Κυριάκο Μητσοτάκη και Φώφη Γεννηματά

«Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα και γρήγορη ανάρρωση!», έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επικοινώνησε με συνεργάτες πρωθυπουργού για να ενημερωθεί για την υγεία του και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.