Expect the Unexpected: Στις 17 Οκτωβρίου το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Expect the Unexpected: Στις 17 Οκτωβρίου το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας
Photo: Ingram Publishing
Κορυφαία στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα στελεχώσουν το συνέδριο που θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας με το βλέμμα στο μέλλον, τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες νέες τεχνολογίες και τις εξελίξεις στην ελληνική και παγκόσμια οικονομία, διοργανώνει το ετήσιο συνέδριό του με θέμα “Expect the Unexpected – Προετοιμασμένοι για το Απροσδόκητο”.

Κορυφαία στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα στελεχώσουν το συνέδριο σε μια εποχή μεγάλων και αναπάντεχων αλλαγών. Θα εξετάσουν σε βάθος τις προκλήσεις του τεχνολογικού μετασχηματισμού και θα επαναπροσδιορίσουν τον Εσωτερικό ‘Ελεγχο σύμφωνα με τα νέα πρότυπα και τις τελευταίες εξελίξεις.

Την συμμετοχή τους έχουν επιβεβαιώσει διακεκριμένοι ομιλητές όπως ο κ. N. Mouri, πρώην Πρόεδρος του ΔΣ IIA Global και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου American International Group (AIG), ο κ. J. Greer, Διευθυντής Βιωσιμότητας ACCA Global, ο κ. Α. Μπίνης, Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, η Δρ. Β. Λαζαράκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο Δρ. Β. Γ. Αποστολόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ο κ. Α. Συρίγος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και βουλευτής Α’ Αθηνών, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Attica, κ. Σ. Πασχάλης, και πολλοί άλλοι. Επίκαιρα θέματα θα θίξουν εκπρόσωποι των μεγάλων συμβουλευτικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσημη βεβαίωση παρακολούθησης και στους κατόχους πιστοποίησης Certified Internal Auditor (CIA) και άλλων διεθνών πιστοποιήσεων θα αναγνωριστούν 7 CPEs.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ.: 210 8259 504, e-mail: info@hiia.gr