FF Group: Ενισχύει το χαρτοφυλάκιο του με νέα προϊόντα καλλυντικών

FF Group: Ενισχύει το χαρτοφυλάκιο του με νέα προϊόντα καλλυντικών

Με νέα brands ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των καλλυντικών του ο Όμιλος FF Group ισχυροποιώντας δυναμικά τη θέση του στην ελληνική αγορά.

Στην επέκταση του κλάδου επιλεκτικής και ευρείας διανομής καλλυντικών προϊόντων επενδύει ο Όμιλος FF Group, στο πλαίσιο της διαρκούς στρατηγικής ανάπτυξης, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό του και ισχυροποιώντας δυναμικά τη θέση του στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, η επέκταση των δραστηριοτήτων ενισχύθηκε το τελευταίο τρίμηνο του 2017 με την εκπροσώπηση και διανομή επωνύμων brand από το χαρτοφυλάκιο της COTY Inc.: Lancaster, Calvin Klein, Chloe, Tiffany & Co, Davidoff, Roberto Cavalli, Marc Jacobs, Bottega Veneta, Miu Miu, Balenciaga, Joop! και Cerruti. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από την 1η Ιανουαρίου 2018, η συνεργασία αυτή ισχυροποιήθηκε ακόμη περισσότερο για την FF Cosmetics (100% θυγατρική της FF GROUP SA), συμπεριλαμβάνοντας στο χαρτοφυλάκιό της, τις επώνυμες μάρκες ευρείας διανομής καλλυντικών, Bourjois και Rimmel.

Ήδη από το 2012, ο Όμιλος FF Group εκπροσωπεί και διαχειρίζεται στην ελληνική αγορά καταξιωμένους οίκους ομορφιάς, μεταξύ των οποίων Shiseido, Dolce & Gabbana, Gucci, Hugo Boss, Escada, Max Factor και Μolton Brown, και συνεπώς τα συγκεκριμένα επώνυμα «brand» έρχονται να διευρύνουν περαιτέρω τη γκάμα προϊόντων.

Δεδομένης της πολυετούς εμπειρίας και εξειδικευμένης τεχνογνωσίας στη διαχείριση προϊόντων μόδας και ομορφιάς, ο Όμιλος FF Group εισέρχεται δυναμικά στον παγκόσμιο χάρτη των αρωμάτων πολυτελείας, με το λανσάρισμα της πρώτης επώνυμης σειράς αρωμάτων Folli Follie. Η διανομή έχει ήδη ολοκληρωθεί στα ομώνυμα καταστήματα, ενώ η επίσημη παρουσίαση των αρωμάτων στις αλυσίδες καλλυντικών, έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο 2018, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Η ανάπτυξη της FF Cosmetics, θυγατρικής του Ομίλου FF Group, σημειώνει μία ραγδαία ανοδική πορεία, εν τη γενέσει της, μέσω της στρατηγικής ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου της και της εισόδου της στην παγκόσμια αγορά των αρωμάτων, με το μεγάλο λανσάρισμα των αρωμάτων Folli Follie. Οι παραπάνω κινήσεις στρατηγικής σημασίας, ενδυναμώνουν τη δέσμευση του Ομίλου FF Group για την ισχυροποίηση του κλάδου καλλυντικών, με στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς, αλλά και την ενίσχυση της θέσης του ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες πανελλαδικά», δηλώνει σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.