Φλαμπουράρης: Όποια προσπάθεια σπίλωσής μου, θα πέσει στο κενό

Φλαμπουράρης: Όποια προσπάθεια σπίλωσής μου, θα πέσει στο κενό

«Λασπολογίες υπάρχουν αρκετές», υπογραμμίζει ο τέως Υπουργός Επικρατείας.

 

«Η πρώην εταιρεία μου πήρε το έργο με διαγωνισμό, ο οποίος έγινε πριν από ενάμιση χρόνο», ανέφερε σε συνέντευξή του στον ρ/σ “ΑΘΗΝΑ 9.84” ο Αλέκος Φλαμπουράρης, σχετικά με δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” για ανάληψη έργου 3,9 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Κάθε Έλληνας μπορεί να έχει μετοχές σε διάφορες εταιρείες. Δεν απαγορεύεται να έχει μετοχές σε εταιρείες ούτε ο υπουργός», σημείωσε ο κ. Φλαμπουράρης, επισημαίνοντας: «Εγώ, έχω αποχωρήσει από την εταιρεία, έκλεισα το επάγγελμα μόλις έγινα υπουργός, παρέδωσα το πτυχίο μου, το εργολαβικό πτυχίο, και υπέβαλα τα χαρτιά μου για σύνταξη».

Ανέφερε ακόμη ότι «από εκεί και πέρα λασπολογίες υπάρχουν αρκετές», προσθέτοντας ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με νομικές διαδικασίες. «Η ιστορία μου, 50 χρόνια στην Αριστερά και 40 χρόνια στο επάγγελμα, είναι τέτοια που κανείς δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει απολύτως τίποτα…», τόνισε και υπογράμμισε ότι «όποια προσπάθεια σπίλωσης γίνεται, νομίζω ότι θα πέσει στο κενό…».

Εξάλλου, δριμεία κριτική στο “Πρώτο Θέμα” ασκεί το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του ότι «τις τελευταίες μέρες η ναυαρχίδα του κίτρινου Τύπου, το Πρώτο Θέμα, επιδίδεται σε μια εκστρατεία διασποράς κατασκευασμένων ειδήσεων και συκοφαντίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνει πως «το συγκρότημα της παραδημοσιογραφίας, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, συνεχίζει τον ρόλο του κομιστή της διαπλοκής, σε διατεταγμένη υπηρεσία ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ» και καταλήγει: «Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ