Φολέγανδρος: Ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης φίλης του ο 30χρονος

Φολέγανδρος: Ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης φίλης του ο 30χρονος
Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα και απεικονίζει στρατιωτικούς γιατρούς πάνω σε ένα φουσκωτό κατά τη διάρκεια απόστολής τους με το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού Προμηθεύς, στο νησί της Φολέγανδρου, με σκοπό την παροχή ιαρτικής φροντίδας, Φολέγανδρος, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017. Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, από τους τρεις κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην διάθεση των κατοίκων ακριτικών νησιών. Η διακλαδική υγειονομική ομάδα αποτελούμενη από οκτώ διαφορετικές ειδικότητες, που επέβαινε στο πλοίο γενικής υποστήριξης Προμηθεύς, συμμετείχε στο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής, για την πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων νησιών του Αιγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε από Τετάρτη 08 έως Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο στήριξης των κατοίκων της νησιωτικής Ελλάδας, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο καθ' ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου.

Ο 30χρονος, φίλος της 26χρονης η οποία εντοπίστηκε την Παρασκευή νεκρή μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή Λυγαριά της Φολεγάνδρου, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε, κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονος, είχε συνεχείς καβγάδες με την 26χρονη, ενώ την Παρασκευή ενώ ήταν εν κινήσει το αυτοκίνητό τους, το έβγαλε εκτός δρόμου και το έριξε σε βράχια. Στη συνέχεια και ενώ η άτυχη γυναίκα είχε βγει έξω την έσπρωξε, με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει πρώτα σε βράχια και μετά να καταλήξει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα είδε τον άνδρα να περιφέρεται σε κακή κατάσταση χθες, Σάββατο, το βράδυ σε βραχώδη περιοχή στη Λυγαριά κι ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό, στελέχη των οποίων έσπευσαν στο σημείο. Ο 30χρονος, που είχε πάει στην Φολέγανδρο με την άτυχη κοπέλα για να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, μόλις είδε τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς άρχισε να τους πετάει πέτρες, να βρίζει και να φωνάζει «φταίει η κακιά στιγμή».