Φολέγανδρος: Στην εισαγγελία Νάξου ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Στη Νάξο μεταφέρθηκε ο 30χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης φίλης του στη Φολέγανδρο, προκειμένου να βρεθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Στην εισαγγελία Νάξου βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (18/07) ο 30χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης φίλης του Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο.

Η μεταφορά του από το ένα νησί στο άλλο έγινε με σκάφος του λιμενικού, καθώς την συγκεκριμένη μέρα δεν είχε δρομολόγιο επιβατηγό πλοίο.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του, ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ μέχρι τότε θα είναι κρατούμενος.

Φολέγανδρος: Από πνιγμό ο θάνατος της κοπέλας

Σοκάρουν τα πρώτα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στην 26χρονη Γαρυφαλλιά, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της  στη Φολέγανδρο.

Αυτό σημαινει ότι η άτυχη κοπέλα ήταν ζωντανή, όταν έπεσε στη θάλασσα κι ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο πνιγμός. Επίσης, οι κακώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της ήταν συμβατές με τις κακώσεις που προήλθαν από τα χτυπήματα στα βράχια. Σύμφωνα, πάντα, με τον ιατροδικαστή, τα χτυπήματα αυτά ήταν η αιτία να χάσει τις αισθήσεις της κι άρα όταν η 26χρονη έπεσε στη θάλασσα, ήταν λιπόθυμη, δεν μπορούσε να αντιδράσει και πνίγηκε.
Ο καθ’ ομολογίαν δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα Νάξου με σκάφος του Λιμενικού, καθώς σήμερα δεν υπήρχε επιβατηγό πλοίο από τη Φολέγανδρο στη Νάξο.

Πηγή: news247.gr