Forky: Απολαύστε το φαγητό σας και πληρώστε με κάρτα

Forky: Απολαύστε το φαγητό σας και πληρώστε με κάρτα

Ήρθε η ώρα να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία παραγγελίας φαγητού.

Στο Forky πλέον δε θα μπορείτε μόνο να απολαμβάνετε πιάτα μέσα από μια ποικιλία γεύσεων σε λιγότερο από 15 λεπτά, αλλά πλέον θα μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

Από σήμερα η εταιρεία ξεκίνησε την συνεργασία της με την Braintree, εταιρία της Paypal, υποστηρίζοντας άμεσες και ασφαλείς online συναλλαγές στην υπηρεσία της.

Πως λειτουργεί

Ξεκινώντας, απλά διαλέξτε τα πιάτα που σας ενδιαφέρουν και στο παράθυρο παραγγελίας, στο πεδίο Τρόπος πληρωμής, επιλέξτε ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ.


Στο επόμενο παράθυρο, μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία της κάρτας σας – είτε είναι πιστωτική είτε χρεωστική κάρτα τύπου VISA ή Mastercard.

Αφού προσθέσετε τα στοιχεία της κάρτας, η κάρτα θα φανεί στους Τρόπους πληρωμής. Ο επιλεγμένος τρόπος πληρωμής κατά την τελευταία σου παραγγελία αποθηκεύεται ως default για τις επόμενες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη κάρτα ή να πληρώσετε με μετρητά, απλά επιλέξτε αντίστοιχα στο dropdown μενού και αυτός ο τρόπος πληρωμής θα είναι πλέον προεπιλεγμένος.

Για μεγαλύτερη ευελιξία, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες κάρτες από μία κάρτες και από τον Λογαριασμό σας, έτσι ώστε κάθε φορά που παραγγέλνετε να μπορείτε να διαλέγετε την κάρτα που θέλετε.


Τελευταίο βήμα είναι να στείλετε την παραγγελία σας και να κάνετε υπομονή για λίγα λεπτά!

«Πιστεύουμε πως η online πληρωμή κάνει την εμπειρία του Forky ακόμη πιο ολοκληρωμένη και το βασικότερο: ακόμη πιο άνετη. Στην εποχή που όλοι αναζητούμε λύσεις που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά μας, το να μην ψάχνεις ψιλά/μετρητά για κάτι τόσο καθημερινό όπως η παραγγελία φαγητού, είναι σίγουρα μια ουσιαστική, “απελευθερωτική” αλλαγή. Ελπίζουμε πως η αναβάθμιση αυτή θα βελτιώσει την Forky εμπειρία και μαζί την καθημερινότητά», σημειώνει η ομάδα του Forky στην σχετική ανακοίνωση.